Billeje i Ponta Delgada

Bestil din Billeje i Ponta Delgada her på Billeje.info, hvor du med én søgning kan sammenligne priser fra de mange forskellige udlejere i og omkring byen. Det er den nemmeste måde at finde den billigste lejebil i Ponta Delgada på. Biludlejning giver dig flere muligheder for at bruge byen som udgangspunkt for spændende udflugter på resten af São Miguel.

Udsigt over Ponta Delgada. Foto: mibuchat, CC BY-SA 2.0

Hovedstaden Ponta Delgada ligger helt ude ved det azurblå hav på sydkysten af São Miguel, Azorernes største ø. Du kan nemt bruge en hel dag eller mere på at vandre rundt i byens gamle centrum med de charmerende gader, flotte pladser og hyggelige lystbådehavn.

Ponta Delgada er også navnet på en af de største administrative enheder, kommuner, på Azorerne, som blandt andet omfatter Picos-regionen og det berømte Sete Cidades bjergområde. Ligesom resten af den grønne ørgruppe, er Ponta Delgade kendetegnet ved et behageligt mildt klima det meste af året takket være varmen fra Golfstrømmen.

Biludlejning i Ponta Delgada

En af de bedste måder at udforske São Miguel er med billeje. Øen er ikke større end, at du kan køre rundt om den på én dag, men der er masser af steder at stoppe undervejs, om ikke andet for at nyde den smukke udsigt. Vil du ikke risikere at få en lejebil, der ikke passer til dit behov, eller at der i værste fald slet ikke er en ledig bil, bør du booke billeje i Ponta Delgada hjemmefra. Byen og øen er trods alt forholdsvis små, og udvalget af lejebiler derfor begrænset. Bestiller du din lejebil i god tid, har du desuden normalt bedst chance for at finde et godt tilbud.

Der er mange biludlejningsselskaber at vælge mellem på São Miguel, primært i og omkring Ponta Delgada. Du finder således både de fleste store, internationale biludlejningsselskaber som Hertz, Europcar og Sixt, men også talrige mindre, lokale udbydere, som ofte har konkurrencedygtige priser på deres lejebiler.

Ponta Delgada Lufthavn

Selvom man naturligvis kan ankomme til Azorerne ad søvejen, er den vigtigste indgangsport til øgruppen Ponta Delgada Lufthavn (PDL). Lufthavnen som også kaldes for João Paulo II Airport, ligger i byens vestlige udkant. Ankommer du med fly, er det mest praktiske som regel at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Flere biludlejere har et kontor i lufthavnen, mens andre firmaer tilbyder at afhente dig der, ligesom de giver dig mulighed for at aflevere lejebilen i lufthavnen før hjemrejsen.

Læs mere om billeje i Ponta Delgada Lufthavn

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udflugter fra Ponta Delgada med billeje

Mens det nok ikke giver så meget mening at starte bilen for at udforske det indre af Ponta Delgada, er der mange andre interessante attraktioner på resten af øen, som er oplagte at besøge på en udflugt med billeje.

  • Lagoa da Fogo (Ildsøen): Spektakulære udsigter og sandstrand.
  • Lagoa das Furnas: Aktiv vulkansk undergrund med gejsere og varme kilder.
  • Lagoa das Sete Cidades: De berømte tvillingesøer Lagoa Verde og Lagoa Azul.
  • Ponta da Ferraria: Varme kilder.
  • Ribeira Grande: Øens næststørste by 20 minutter fra Ponta Delgada med en smuk, gammel bykerne.

Nyttige links

Find flere tips til udflugtsmål på det lokale turistkontors hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Ponta Delgada Find Billeje her --> Sammenlign priser her