Billeje i Ponta Delgada Lufthavn

Reserver din billeje i Ponta Delgada Lufthavn online her. Vil du ikke risikere at stå uden mulighed for at komme videre fra lufthavnen efter ankomst, bør du booke en lejebil i Ponta Delgada allerede hjemmefra. Bruger du søgemaskinen her på siden, kan du desuden hurtigt sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen og finde den laveste pris på den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Ponta Delgada Lufthavn er den vigtigste lufthavn på Azorerne. Foto: Koshelyev, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Ponta Delgada Lufthavn ligger under 3 kilometer fra centrum af selve Ponta Delgada helt ud til havet på sydkysten af São Miguel, Azorernes største ø. Lufthavnen, der også er kendt som João Paulo II Airport (PDL), er den største lufthavn på Azorerne. Set med internationale briller er lufthavnen, som årligt benyttes af omkring 2 millioner rejsende, dog ikke ret stor. Ikke desto mindre udgør den øgruppens vigtigste forbindelsesled til omverdens for flytrafikken.

Der har de senere år været en stigende ferietrafik i Ponta Delgada Lufthavn, især efter Ryanair åbnede ruter hertil. Derudover tilbyder blandt andet SATA Air Açores og Azores Airlines adskillige forbindelser til USA og Europa – inklusiv skandinaviske lufthavne. Sidst, men ikke mindst, benyttes lufthavnen af forskellige charterselskaber.

Trods sin endnu forholdsvis beskedne størrelse har Ponta Delgada Lufthavn alle nødvendige faciliteter. Det inkluderer gode muligheder for at leje en bil. Du kan ganske vist som regel også praje en taxi uden for lufthavnsterminalen, men det kan anbefales at leje en bil. Om ikke andet så for at give dig selv en mere komfortabel og fleksibel måde at komme omkring på.

Lej en bil i Ponta Delgada Lufthavn

Den brede vifte af biludlejningsselskaber i den relativt lille lufthavn vidner om, at Ponta Delgada Lufthavn modtager mange ferierejsende. Du kan således vælge mellem både store internationale firmaer som Enterprise, National, Hertz og Sixt, samt flere mindre, lokale udbydere, når du skal finde en lejebil.

I stedet for at bruge en masse tid på at tjekke hver udbyders hjemmeside for at finde det bedste tilbud, kan du med blot én søgning i søgemaskinen her på Billeje.info hurtigt få en oversigt med den billigste billeje i Ponta Delgade Lufthavn fra de forskellige biludlejningsselskaber. Det er den nemmeste måde at finde det bedste tilbud på netop den type lejebil, du er på udkig efter. Får du for mange søgeresultater, kan du eventuelt benytte filterfunktionen. Den giver dig mulighed for kun at se priser på lejebiler fra bestemte udbydere eller på bestemte bilklasser.

Tag på opdagelse med billeje

São Miguel er den største ø på Azorerne og den ø, som det er mest oplagt at udforske i lejebil. Der er ganske vist busforbindelser rundt på øen og mulighed for at tage på guidede udflugter. Der er dog ikke noget som slår den frihed, du får med billeje. Med din egen bil er det dig selv, som sætter tempoet og bestemmer, hvilke seværdigheder du vil bruge mest tid på. Alene muligheden for at holde ind undervejs for at nyde de mange smukke udsigter gør billeje til det oplagte valg, når du skal videre fra Ponta Delgada Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

  • Ponta Delgada: Du bør blandt andet se Forte de São Bras fra det 16. århundrede.
  • Lagoa das Sete Cidades: De berømte tvillingesøer.
  • Lagoa da Fogo: Varme kilder.
  • Terra Nostra Park: Botanik.
  • ponta da Ferraria: Varme kilder.

Du kan finde mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Ponta Delgada Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her