Billeje Bridgeport

Velkommen til information og gode råd om billeje i Bridgeport i delstaten Connecticut i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Bridgeport kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Bridgeport

Bridgeport ligger ved bredden af Pequonnock River i Fairfield County i den sydvestlige del af delstaten Connecticut (i den nordøstlige del af USA). Byen har omkring 147.000 indbyggere og er dermed den største by i delstaten og den femte-største by i New England.

Indianske bosættelser dominerede området længe før europæerne kom dertil, så da den første engelske bosættelse blev grundlagt i området mellem 1639 og 1665, fik den navnet Pequonnock, der ikke bare var navnet på den flod, ved hvis udmunding byen lå, men også var navnet på den indianerstamme, som indtil da havde slået dybest rødder her.

Siden fik byen andre navne – Newfield og Stratfield – inden den i 1836 officielt blev navngivet Bridgeport. Fiskeri, landbrug, hvalfangst – og senere skibsbyggeri – blev siden byens økonomiske omdrejningspunkt, inden industrialiseringen gjorde byen til et centrum for fabrikation. Byen har dog generelt haft det lidt svært siden slutningen af Anden Verdenskrig, der betød store ændringer inden for industrien for de fleste nordamerikanske delstater – og siden led byen under den generelle afindustrialisering. Nye udviklingsprojekter, der blandt andet inkluderer et sundhedscenter til 20 millioner dollars, en radikal renovering af  havnefronten og opførelse af nye ejerlejligheder, har dog indgydet byen nyt håb.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bridgeport

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Bridgeport blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA

 

Find den billigste lejebil i Bridgeport Find Billeje her --> Sammenlign priser her