Billeje West Virginia

Velkommen til information og gode råd om billeje i delstaten West Virginia i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i West Virginia kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

West Virginia

West Virginia ligger i det nordøstlige hjørne af USA, omgivet af nabostaterne Virginia mod sydøst, Ohio mod nordvest, Kentucky i sydvest, Pennsylvania mod nord og Maryland mod nordøst. Med sine omkring 1.855.000 indbyggere fordelt på 62,755 kvadratkilometer er delstaten én af USA´s tolv mindste delstater, både hvad areal og befolkningsantal angår.

Delstaten er blandt andet kendt for dens unikke traditioner for skovhugst, kulmine-drift, dens arbejder-historie og dens fantastiske natur, der blandt andet byder på de særegne karstlandskaber og dens mange bjerge, der har givet den øgenavnet “The Mountain State” med en gennemsnitshøjde på 460 meter over havet. På grund af delstatens varierede og rige natur er den eftertragtet blandt naturelskere og folk, der interesserer sig for lystfiskeri, vandring, klatring, mountain biking, rafting, skisport, jagt og mange andre udendørs-aktiviteter.

Største by og hovedstad

Charleston, beliggende i den sydvestlige del af delstaten, er både den største by i West Virginia og delstatens hovedstad. Med sine kun omkring 51,400 indbyggere hører den til de mindre delstats-hovedstæder i USA. Historisk set er byen er kendt for sin industri inden for produktion af salt, naturgas og kul; men idag hviler byens økonomisk på et noget bredere grundlag bestående af handel, offentlig forsyning, uddannelsessektor, medicinal-branchen og offentlig administration.

Infrastruktur

Som de fleste andre amerikanske delstater har West Virginia en veludbygget og meget moderne infrastruktur, som gør det let og bekvemmeligt at bevæge sig rundt i delstaten i en lejebil. Delstaten er krydset af seks Interstate Highways (motorveje); Interstate 64, der forbinder de bjergrige egne i øst ved White Sulphur Springs med Huntington i vest; Interstate 77, der indtræder i staten fra nabostaten Virginia i syd nær Bluefield; Interstate 64 og 77, der tilsammen danner den såkaldte  West Virginia Turnpike mellem Charleston og Beckley; Interstate 68, der smelter sammen med Interstate 79 ved Morgantown og fortsætter til Charleston i sydvest; Interstate 70, som kort krydser den nordlige del af delstaten; og Interstate 81, der også kun kort krydser det nordøstligste hjørne af delstaten.

Lufthavne

De tre største lufthavne i West Virginia er Yeager Airport i Charleston, Tri-State Airport i Huntington, og Greenbrier Valley Airport i Lewisburg. Ingen af disse lufthavne har i øjeblikket (maj 2014) direkte flyvninger til Danmark, hvilket betyder, at man i reglen skal have to mellemlandinger for at flyve til West Virginia fra Danmark. Både Yeager Airport og Lewisburg Airport har flyvninger til Washington-Dulles Airport, hvorfra der (maj 2014) er direkte flyvninger til København med SAS, men hvis du f.eks. benytter flysøgemaskiner online vil din billet ofte blive kombineret med andre flyselskaber, og dermed en ekstra mellemlanding, så det afhænger af hvilken måde, du booker din billet på.

Billigste billeje i West Virginia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i West Virginia blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i West Virginia Find Billeje her --> Sammenlign priser her