Billeje Charleston

Velkommen til information og gode råd om billeje i Charleston i delstaten West Virginia i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Charleston kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Charleston

Charleston, beliggende i den sydvestlige del af delstaten West Virginia i det nordøstlige hjørne af USA, er både den største by i West Virginia og delstatens hovedstad (og ikke at forveksle med f.eks. Charleston i delstaten South Carolina eller en af de mange andre Charleston´er, der findes i andre delstater i USA og andre lande, såsom Australien, Canada og England). Med sine kun omkring 51,400 indbyggere hører den til de mindre delstats-hovedstæder i USA.

Historisk set er byen er kendt for sin industri inden for produktion af salt, naturgas og kul; men idag hviler byens økonomisk på et noget bredere grundlag bestående af handel, offentlig forsyning, uddannelsessektor, medicinal-branchen og offentlig administration. Byen er også i besiddelse af den store offentlige park, Kanawha State Forest, der er et yndet udflugtssted og picnic-sted for de lokale, og som rummer adskillige cykelstier og vandreruter, foruden campingpladser.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Generelt har Charleston en god  infrastruktur med et veludbygget vejnet, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i byen i en lejebil. De vigtigste veje er Interstate Highway 64, 77 og 79, foruden de to U.S. Routes 60 og 119. Også State Highways WV 25, WV 61, WV 62, og  WV 114 befinder sig inden for byens grænser.

Lufthavn

Charleston har West Virginias største lufthavn, Yeager Airport, der ligger 6 kilometer øst for Charlestons by-centrum. Lufthavnen har omkring 102.000 flyoperationer om året, hvoraf alle (i skrivende stund, maj 2014) går til andre destinationer i det østlige USA.  Det er dog ikke umuligt at flyve til Charleston fra Danmark, i det lufthavnen har flyvninger til Washington-Dulles Airport, hvorfra der (i skrivende stund, maj 2014) er direkte flyvninger til København med SAS, men hvis du f.eks. benytter flysøgemaskiner online vil din billet ofte blive kombineret med andre flyselskaber, og dermed en ekstra mellemlanding, så det afhænger af hvilken måde, du booker din billet på.

Billigste billeje i Charleston, West Virginia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Charleston blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Charleston Find Billeje her --> Sammenlign priser her