Billeje i Illinois

Det er nemt at finde billeje i Illinois her på Billeje.info. Indtast blot dine ønsker i søgemaskinen, og vi finder de bedste priser på billeje i Illinois fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Benyt for eksempel billeje i Illinois til at tage en roadtrip ad Route 66 på tværs af staten, og udforsk seværdigheder, landskaber og byer.

Chicago i Illinois. Lej bil på Billeje.info

Besøg for eksempel The Windy City, Chicago, med billeje i Illinois. Foto: Mike Warot

Modervejens begyndelse

Route 66, også kaldet “The Mother Road”, har netop sin begyndelse i Illinois, nærmere bestemt i Chicago. Oprindeligt var den samlede rute herfra videre gennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles på næsten 4.000 km. Route 66 er uden tvivl USAs mest kendte vejstrækning, og har siden 30erne været med til at skabe den amerikanske bilkultur med moteller og drive-in burgerbarer og biografer. Selvom moderne motorveje er kommet til siden, og ruten ikke længere udgør en hovedfærdselsåre i trafikken mellem øst og vest i USA, er Route 66 stadig populær blandt især turister. Langs ruten findes derfor stadig i dag mange små museer og særprægede attraktioner, som sammen med selve turen genne de otte delstater, gør Route 66 til et oplagt valg for en roadtrip i USA.

USAs kornkammer

Det er dog ikke kun for at køre på Route 66, at billeje i Illinois er en god ide. Med billeje kan du let udforske hele staten, og med egne øje se hvorfor Illinois regnes for en del af USAs kornkammer. På nær området omkring Chicago er det således i høj grad kæmpe majsmarker, som præger landskabet i Illinois.

Selve storbyen Chicago, “the Windy City”, er højdepunktet for de fleste som rejser til Illinois. Her finder du alle de seværdigheder og attraktioner en metropols rige kulturliv kan byde på. Med billeje kan du for eksempel udforske byens høje koncentration af museer og andre kulturelle institutioner, som hører til blandt verdens bedste. Chicago er desuden kendt for blues og jazz-musik, og du kan finde mange historiske barer og spillesteder rundt om i byen, hvor legender som Louis Armstrong har haft deres gang.

Du kan læse mere om Illinois på statens officielle hjemmeside for turisme her.

Bestil billeje i Illinois

Du finder let priser på biludlejning i alle byer og lufthavn i Illinois i søgemaskinen her på Billeje.info. Med din egen lejebil i Illinois kommer du let rundt i Chicago, forstæderne og resten af staten. Vi anbefaler, at du bestiller billeje i Illinois hjemmefra, så du er sikker på at lejebilen står klar ved din ankomst. Du kan for eksempel med fordel bestille billeje med afhentning i Chicago O’Hare lufthavn, som ligger 29 kilometer nordvest for Chicago.

Find den billigste lejebil i Illinois Find Billeje her --> Sammenlign priser her