Billeje i Chicago

Bestil din billeje i Chicago og oplev byen Philadelphia og den øvrige del af staten Illinios i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Chicago og den øvrige del af Illinios.

Billeje i Chicago gør det muligt at opleve mere end den centrale del af byen, for med billeje i Chicago bliver hele staten Illinois pludselig tilgængelig. Området omkring Chicago bliver også nemt at komme rundt i – dette store omkringliggende område kaldes Chicagoland og huser næsten 10 millioner mennesker.

Med biludlejning i Chicago får du muligheden for at opleve alle de seværdigheder, der hvert år tiltrækker millioner af besøgende til byen. Chicago er blandt andet kendt for sine mange parker og grønne områder, der ligger spredt rundt i byen og i oplandet – og med billeje i Chicago får du god mulighed for at opleve mange af dem.

Chicago

Flodsejlads i Chicago. Foto-kredit: JohnPickenPhoto. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Chicago

Chicago ligger i det nordøstlige hjørne af staten Illinios i den østlige del af USA. Byen, der har omkring 2,7 millioner indbyggere i den indre del og omkring 9,5 millioner indbyggere i den metropole del af byen (som er den, der kaldes Chicagoland) er den største by i staten Illinios, Midwestens største by og den tredjestørste i USA, kun overgået af New York og Los Angeles.

Byen er kendt for dens mange smukke grønne områder, dens vibrerende universitetsmiljø, dens mange gode museer og dens livlige og mangfoldige musikmiljø. Byen er også berømt for sine mere end 400 byfester årligt, der afholdes i byens forskellige kvarterer, herunder flamenco-festival, jazz-festival og blues-festival.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Chicago

Der er flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Chicago, herunder Budget, Enterprise, Hertz, Avis og Sixt. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Chicago og delstaten Illinois. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Chicago online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Chicago, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Chicago O´Hare lufthavn, der bærer det officielle navn O’Hare International Airport og har lufthavnskoden ORD. Lufthavnen ligger ca. 23 kilometer nordvest for bye. Læs om billeje i Chicago O´Hare lufthavnen her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Chicago

Der findes mange interessante og seværdige steder i staten Illinios og nabo-delstaterne, som du kan opleve med en lejebil fra Chicago, foruden naturligvis byen Chicago selv, der byder på masser af store kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser og seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Chicago, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Milwaukee (ca. 148 km)
  • Rockford (ca. 143 km)
  • Lafayette (ca. 197 km)
  • Madison (ca. 236 km)
  • Fort Wayne (ca. 260 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Tip til rejsen

Læs meget mere om Chicago på byens officielle hjemmeside for turisme.

Find den billigste lejebil i Chicago Find Billeje her --> Sammenlign priser her