Billeje i Alaska

Vejen mod Mount McKinley, USAs højeste bjerg. Kilde: Nic McPhee

Lej en bil i USAs største delstat, Alaska, og oplev den storslåede natur med en bil til rådighed. Det er nemt og billigt at booke billeje i Alaska til sin rejse i det nordvestlige USA og gennem vores søgemaskine, der søger priser fra alle biludlejningselskaber i staten, kan du finde den bedste pris.

Oplev Alaska med billeje

Alaska er især kendt for sin skønne natur og bjergrige område, og det er derfor en rigtig god idé at have bestilt en udlejningsbil, når man besøger Alaska. Mange naturområder i denne stat er beskyttede områder, og det er ofte forbudt både at plukke blomsterne eller smide cigaretskodder, hvilket også har været med til at bevare den uspolerede natur, der især kendetegner staten Alaska.

Historien bag Alaska er interessant. USA købte området fra Rusland i 1860’erne og først i 1959 blev Alaska en delstat i USA. Nogle gange kan man visse steder være heldig at opleve Nordlyset, når man besøger Alaska, og generelt har man brug for at booke biludlejning i Alaska, hvis man vil ud og opleve mest muligt af Alaskas natur.

Flyv til Alaska og lej en bil

Man kan bestille en lejebil i Alaska fra en af statens lufthavne. Flyv for eksempel til Ted Stevens International Airport i Anchorage, Alaska, og tag jeres udlejningsbil direkte fra lufthavnen til jeres feriebolig i Alaska.