Billeje Juneau

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Juneau i delstaten Alaska i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Juneau kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Juneau

Juneau ligger i den sydøstlige del af delstaten Alaska ved Gastineau Channel, på den smalle stribe land, der ofte kaldes for Alaska Panhandle. Byen har omkring 32,164 indbyggere, hvilket gør den til Alaskas andenstørste by, men mere vigtigt er det, at den har været delstatens hovedstad siden 1906.

Byen hed oprindeligt Dzántik’i Héeni på Tlingit indiansk og henholdvis Rockwell og Harrisburg på europæiske tungemål, men fik sit nuværende navn fra den canadiske guldgraver og minearbejder Joe Juneau efter en afstemning blandt byens minearbejdere, hvor Juneau efter sigende bestak de stemmeberettigede minearbejdere med drinks, så han kunne få byen opkaldt efter sig.

Byen er blandt andet kendt for dens spændende historie – byen rummer blandt andet en rig indiansk fortid –  og for dens traditionelle fiskeindustri, der dog med tiden er blevet overhalet af service-erhverv i de mange regeringskontorer og den voksende turisme, der blandt andet bringer 1 million cruise ship-gæster til byen i sommerhalvåret.

Sidstnævne kommer ikke mindst til byen på grund af den fantastiske natur, som omgiver byen, og som alle dele af Alaska er så berømt for.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Juneau

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Juneau blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Juneau Find Billeje her --> Sammenlign priser her