Rochester Lufthavn

Rochester ligger i staten Minnesota, og er en by, som er kendt for at være hjemsted for Mayo Clinic. Man skal ikke lade sig narre af navnet, for selvom navnet måske giver mærkværdige associationer, så er det faktisk navnet på en verdensberømt medicinsk klinik, hospital og forskningscenter. Mayo Clinic har derfor givet Rochester navnet Med City.

Solnedgang ved Minnesotas Lake Superior. Foto: Xopher Smith

Hvis du kommer til Rochester, så sørg for at leje en bil i Rochester Airport. Ved at leje en billig bil i Rochester, vil du gøre din tur nemmere og hjælpe dig med at komme rundt og opleve byen og de mange seværdigheder.

Oplev Mayo Clinic med Billeje

Kommer man til Rochester bør man lægge turen forbi Mayo Clinic. Der tilbydes rundture i virksomheden for alle interesserede, og her kan man blandt andet få et indblik i de forskellige teknologiske fremskridt som finder sted på hospitalet, samt andre imponerende faciliteter som findes på stedet, og som adskiller Mayo Clinic fra andre klinikker rundt omkring i verden. Faktisk ankommer de fleste besøgende til Rochester på grund af Mayo Clinic fremfor turisme. Uanset årsagen til besøget, så er det værd at leje en bil i Rochester, og en lejebil kan med fordel bookes via internettet, så den står klar ved ankomsten i lufthavnen. På den måde kan du spare både tid og kræfter inden din rejse til Rochester.

Lær mere om Rochester lufthavn på deres glimrende hjemmeside

Find den billigste lejebil i Rochester Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her