Billeje Colorado

I søgemaskinen foroven kan du finde den billigste billeje i staten Colorado i USA blandt mere end 500 biludlejningsselskaber og bestille din lejebil sikkert, hurtigt og i god tid.

Colorado

Colorado er den geografisk set ottenede-største delstat i USA, men kun den toogtyvende-mest befolkede amerikanske delstat med næsten ligeså mange indbyggere som der er i Danmark (lidt over fem millioner). Staten ligger i  den centralt-vestlige del af USA og omfatter blandt andet den sydlige del af de berømte Rocky Mountains, samt den nordøstlige del af Colorado Plateau og den vestlige kant af de ligeså berømte Great Plains.

Oprindelse

Staten blev opkaldt efter floden Colorado River, som oprindeligt fik sit navn fra spanske opdagelsesrejsende, der kaldte den Río Colorado, hvilket henviste til det røde silt fra de omkringliggende bjerge, som blev blandet med flodens vand.

Beliggenhed

Colorado er omgivet af den nordvestlige stat Wyoming mod nord, Midtvest-staterne Nebraska og Kansas mod nordøst og øst, New Mexico og Oklahoma mod syd, Utah mod vest og Arizona mod sydvest. De fire stater Colorado, New Mexico, Utah og Arizona mødes i et fælles punkt, som bliver kaldt  “The Four Corners”, og som er kendt som hjertet af det amerikanske Southwest-område.

Landskaber

Colorado er kendt for sine mangeartede og spektakulære landskaber med en blanding af bjerge, skove, højsletter, slugter , plateauer , floder og ørken-landskaber.

Hovedstad

Colorados hovedstad er byen Denver, der er den mest befolkede by i Colorado med omkring 635.000 indbyggere, men kun den treogtyvende-mest befolkede by i hele USA. Byen kaldes også for Mile-High City af amerikanerne, fordi den ligger mere end 1500 meter over havets overflade. Byen blev grundlagt i 1858 som en mineby i forbindelse med det ét af tidens store “Goldrush”, som spredte sig fra det, der dengang blev kaldt Kansas Territory (og som idag blandt andet udgøres af staten Colorado).

Øgenavn

Indbyggerne i staten Colorado bliver ofte kaldt “Coloradans”, selvom det ældre udtryk “Coloradoan” stadig bruges.

Infrastruktur

Colorados infrastuktur, logistisk og transportsystem er selv efter amerikanske standarder i topklasse og har gennem mange år være genstand for innovationer i verdensklasse indenfor udviklingen af motorveje, jernbanekonstruktion og lufthavne.

Veje

Colorados vejnet er særdeles veludviklet og er derfor let at benytte, hvis man kører i lejebil. Af vigtige vejruter kan nævnes Interstate 25, der er den primære motorvej i staten, når det gælder den nord/sydlige eller syd/nordlige retning, idet den forbinder Denver, Colorado Springs, Pueblo, og Fort Collins, og strækker sig nord mod Wyoming og syd til New Mexico. Interstate 70 er den primære motorvej i øst/vestlig eller vest/østlig retning, idet den forbinder Denver med bjergregionerne og derefter – mod vest – til destinationer i Utah.

Lufthavn

Denver Internationale Lufthavn ligger omkring 40 kilometer fra Denver centrum og er den fjerde-travleste indenlandske lufthavn i USA og trettende-travleste lufthavn på verdensplan set i forhold til passager-antal. Set i forhold til antal af flyvninger er det den femte-travleste lufthavn i verden. Lufthavnen har flere gange fået priser af forskellige amerikanske magasiner for at være USA´s bedste lufthavn, blandt andet af Time Magazine.

Lufthavnen håndterer langt den største mængde af erhvervsmæssig lufttrafik i Colorado, og er den travleste amerikanske hovedlufthavn mellem Chicago og Stillehavskysten. Sidstnævnte omstændighed gør lufthavnen til den vigtigste lufthavn for tilsluttende passagertrafik i det vestlige USA.

Denver Internationale Lufthavn er blandt andet den hovedsæde for lavpris-selskabet Frontier Airlines og er det fjerdestørste knudepunkt for verdens største flyselskab, United Airlines.

Billigste billeje i Colorado

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i staten Colorado og bestille din lejebil online hurtigt, nemt og sikkert i god tid, inden du ankommer til Colorado. Det eneste, du behøver at gøre er at indtaste de informationer, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Colorado ved at sammenligne priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen, som bl.a. inkluderer fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Det er dog en god ide forinden at læse vores side med  hyppigst stillede spørgsmål, hvor du blandt andet kan få svar på, hvad din reservation dækker og ikke dækker, og finde generelle informationer vedrørende kørsel i udlandet. Du kan også læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Colorado og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Colorado Find Billeje her --> Sammenlign priser her