Billeje i Aspen

Aspen i USA er kendt for den flotte natur og skiløb. Opleve Aspen med en billig billeje

Glans, glamour og forbløffende skiløb, Aspen i USA har det hele i Swathes. På trods af at Aspen har tendens til at blive betragtet som et dyrt opholdssted, er det muligt at finde billige valgmuligheder, og når man lejer en bil hos CarTrawler sparer man penge, som kan bruges på andre områder. For gæster om vinteren er Aspen Amerikas absolutte vigtigste vintersportssted.

Aspen er opdelt i fire separate områder; Buttermilk for begyndere, Snowmass for mellemstadium skiløbere, Ajax for øvede skiløbere og Highlands for seriøse erfarne skiløbere som ønsker at udøve et ekstremt skiløb. Aspen højland (highland) har det største lodrette terræn i hele Colorado, ikke for bangebukse!!! Aspen er også velsignet med verdensklasse indkøbsmuligheder, og selv om mange af priserne er ude af proportioner, koster det ingen ting at ose blandt alt denne glans og disse fantastiske forretninger.

Læs mere om Aspen på turistkontorets hjemmeside

Oplev Aspen med bil

For virkelige prisbeviste rejsende er sommeren det bedste tidspunkt at besøge Aspen på, hvor mange af dens øvrige kvaliteter kommer i søgelyset. Nyd nogle af de bedste vandre- og mountain bike ture, eller slap af, tag på picnic og nyd landskabet. Sommeren er tidspunktet for festivaler i Aspen, hvor man kan nyde festival maden, vinen og musikken. En lejet bil fra Billeje.info gør det nemt at komme rundt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Aspen, USA

Billeje.info tilbyder den bedste og billigste billeje i Aspen, og det er en ideel måde at få mest ud af sin ferie på. Bestil online nu og få den bedste pris og gode rabatter!

Lej en bil i Aspen hos Billeje.info – det er billigt med online udlejnings-specialisterne. Budgetrejser bliver gjort lettere, når man lejer bil hos lavpris udlejningsfirmaet CarTrawler, som har udlejningsfaciliteter i Aspen og i lufthavnen, samt i bymidten i byerne over hele USA fra New York til Florida.

Læs mere om billeje i Aspen og andre byer i USA

Find den billigste lejebil i Aspen Find Billeje her --> Sammenlign priser her