Billeje Colorado Springs Lufthavn

Bestiller du billeje Colorado Springs lufthavn, har du i lufthavnen alletiders udgangspunkt for at udforske nogle af USA’s smukkeste landskaber. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde den billigste lejebil med fri kilometer. Med bare én søgning kan du nemt sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Colorado Springs Lufthavn
Colorado Springs Lufthavn. Foto: NWL757, CC BY 3.0

Næststørste lufthavn i Colorado

Colorado Springs Airport, som har lufthavnskoden COS, ligger cirka 15 kilometer sydøst for centrum Colorado Springs. Der er tale om en mindre indenrigslufthavn, som på årsbasis kun benyttes af omkring 1,7 millioner passagerer. På lufthavnsområdet ligger dog også en base for det amerikanske luftvåben, Peterson Air Force Base. Fra den civile del af lufthavnen tilbydes ruter til destinationer i det meste af USA.

Hvad angår faciliteter har Colorado Springs Lufthavn et begrænset udvalg, men dog det der skal til for at fordrive lidt ventetid i lufthavnen. I terminalbygningen finder du således en lille håndfuld spisesteder og nogle butikker. Lufthavnen tilbyder desuden faciliteter som WiFi, hæveautomater og baby-rum. Har du brug for en overnatning ligger Holiday Inn og Radisson Hotel i nærheden af lufthavnen, ligesom der naturligvis er mange hoteller tættere på byen.

Lufthavnens beskedne størrelse og beliggenheden bare 20 minutters kørsel fra Colorado Springs gør den til et oplagt valg for dig, der skal besøge Colorados næststørste by. Du kommer således hurtigt ud af lufthavnsområdet. Vel og mærke hvis du lejer en bil. Der er således ingen offentlig transport mellem Colorado Springs og lufthavnen, omend charterflyvninger typisk tilbyder shuttle-bus ind til byen.

Nemt at leje en bil i Colorado Springs Lufthavn

Eftersom det ikke er offentlig transport til og fra Colorado Springs Lufthavn, er det næsten et must at leje en bil. Skal du blot ind til byen, kan du selvfølgelig nøjes med at tage en taxi. Det er dog de færreste som rejser til Colorado Springs for udelukkende at holde en storbyferie. Som rejsemål er byen, der ligger for foden af Rocky Mountains, især kendt som et udgangspunkt for at udforske de naturskønne omgivelser på udflugter med billeje.

Der er trods lufthavnens beskedne størrelse et ganske godt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen. Anerkendte firmaer som Alamo, National, Avis og Hertz har således skranker i området ved bagageudleveringen. Der er desuden såkaldte ‘off-airport’ biludlejere, der tilbyder shuttle-transport til deres kontorer uden for lufthavnsområdet.

Indtast i søgemaskinen, hvornår du vil afhente din lejebil i Colorado Springs Lufthavn og tryk “find billigste pris”. Det er det eneste, der skal til for at få en hurtigt oversigt over den billigste biludlejning i Colorado Springs Airport. Husk at søgemaskinen kan finde priser på billig billeje i alle større byer og lufthavne i USA. Derfor kan du sagtens vælge at bestille billeje med afhentning i én lufthavn og aflevering i en anden, hvis du planlægger en bilrundrejse i USA.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Selvom statens hovedstad, Denver, ligger bare halvanden times kørsel mod nord, er det først og fremmest de mange naturattraktioner i nærområdet, der er oplagt mål for en udflugt med billeje fra Colorado Springs.

  • Pikes Peak Highway
  • Garden of the Gods
  • Royal Gorge
  • Idaho Springs
  • Great Sand Dunes National Park

Du kan finde mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Colorado Springs Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her