Billeje Denver

Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Denvar via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Bestil din lejebil sikkert, hurtigt og nemt online.

Denver

Denver er den største by i den amerikanske delstat Colorado med omkring 635.000 indbyggere, og det andenmest folkerige distrikt i staten Colorado efter El Paso-distriktet.

Beliggenhed

Byen ligger i den sydlige del af dalen Platte River Valley på den vestlige kant af de såkaldte High Plains, ca. 20 kilometer øst for den berømte bjergkæde Rocky Mountains. Byen har fået tilnavnet Mile-High City, fordi det er én af de amerikanske byer med højst beliggenhed med en officiel højde på 1,609.3 meter over havets overflade.

Historie

Byen blev grundlagt i 1858 i kølvandet på den guldfeber, som spredte sig som en ild hen over det land, som på det tidspunkt kaldtes Kansas Territory, og som blandt andet inkluderede dét, der i dag er delstaten Colorado.  Siden blev byen ofte kaldt for Queen City of Tha Plains og Queen City of The West med henvisning til dens betydningsfulde rolle i amerikansk historie indenfor landbrug på de store højsletter i det østlige Colorado.

Klima 

Denver har et tørt, kontinentalt klima med mange soltimer – i gennemsnit 300 solskinstimer om året – og sparsomt med nedbør. På grund af beliggenheden på højsletterne og tæt på bjergkæden Rocky Mountains er vejret i Denver ofte ret lunefuldt. Dog er tornadoer sjældne i området.

Infrastruktur

Denver har en moderne og veludviklet infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i byen og det omkringliggende område i en lejebil.

Veje

Denvers vejstruktur er særdeles veludviklet, ikke mindst takket være de mellemstatlige motorveje, såsom I-25 og I-70 (I=Interstate).

I-25 går i nord-sydlig og syd-nordlig retning mellem New Mexico, Denver og Wyoming. I-225 krydser gennem nabo-byen Aurora, med den oprindelige ide at forbinde Aurora med I-25 i det sydøstlige hjørne af Denver, og  på tilsvarende vis at forbinde I-70 med Aurora.

I-70 går i øst-vestlig og vest-østlig retning mellem Utah og Maryland. I-270 løber side om side med US 36 til den krydser med Interstate 70 i det nordøstlige Denver, hvorefter  de krydser med Interstate 25 nord for Denver. Efter ovelapningen med I-25 fortsætter motorvejen som US 36.

I-76 starter fra I-70 lige vest for byen i Arvada og krydser I-25 nord for byen, hvorefter den går mod nordøst til Nebraska, og slutter slutter ved I-80 . US 6 følger 6th Avenue vest for I-25, og forbinder downtown Denver med de vestlige centrale forstæder Golden og Lakewood  Den fortsætter mod vest gennem Utah og Nevada til Bishop i  Californien og fortsætter så langt som Provincetown i Massachusetts i østlig retning.

US 36 forbinder Denver med Boulder og Rocky Mountain National Park nær Estes Park . Den går i østlig retning og helt til staten Ohio efter at have passeret igennem fire andre stater.

Lufthavn

Kun 40 kilometer fra Denvers centrum ligger én af USA´s største lufthavne, Denver Internationale Lufthavn, der flere gange er blevet udråbt til én af USA´s bedste lufthavne. Det er også den fjerde-travleste  lufthavn i USA set i forhold til passager-antal og den femte-travleste lufthavn i verden set i forhold til antallet af flyvninger.

Lufthavnen er den travleste amerikanske hovedlufthavn mellem Chicago og Stillehavskysten, hvilket har gjort lufthavnen til den vigtigste lufthavn for tilsluttende passagertrafik i det vestlige USA. Den tager sig også af langt den største mængde af erhvervsmæssig lufttrafik i Colorado,

Denver Internationale Lufthavn er blandt andet den fjerdemest benyttede lufthavn for verdens største flyselskab, United Airlines.

Læs her mere om Denver internationale lufthavn.

Billigste billeje i Denver

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Denver og bestille din lejebil online hurtigt, nemt og sikkert i god tid, inden du ankommer til Denver. Det eneste, du behøver at gøre er at indtaste de informationer, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Denver ved at sammenligne priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen, som bl.a. inkluderer fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Det er dog en god ide forinden at læse vores side med  hyppigst stillede spørgsmål, hvor du blandt andet kan få svar på, hvad din reservation dækker og ikke dækker, og finde generelle informationer vedrørende kørsel i udlandet. Du kan også læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Denver og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Denver Find Billeje her -- data-src=