Billeje i Arizona

Interstate 40 i Arizona, tæt ved Flagstaff. Kilde: Nicholas

Bestil leje af bil i Arizona og kom nemt omkring på jeres ferie i Arizona, også kaldet The Grand Canyon State. Med biludlejning kan I opleve Arizonas mange spændende seværdigheder, og I har med en udlejningsbil den bedste transportform på jeres ferie.

Oplev Arizona med billeje

Arizona i det sydvestlige USA var den sidste stat, som i 1912 blev indlemmet unionen. Før det var staten i en perioden en del af Mexico, som den i dag grænser op til mod syd. Arizonas hovedstad er Phoenix, men også den næststørste by, Tucson, er et besøg værd. Omkring en fjerdedel af staten udgøres af indianerreservater, som befolkes af forskellige stammer af oprindelige amerikanere. Det inkluderer Navajo Nation, som med 300.000 medlemmer er det største indianerreservat i USA.

Det er dog ikke byerne, som staten er mest kendt for. Arizona byder således på en storslået og uspoleret natur, hvor især Grand Canyon er berømt. Lejer du en bil, kan du i dit eget tempo opleve Arizonas ørkenområder eller tage til Grand Canyon National Park, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og en af de mest berømte attraktioner i USA.

Grand Canyon er uden tvivl et syn værd, og mange kommer til Arizona for at opleve netop dette storslåede naturområde, som man nemt kommer til, hvis man har lejet en bil i Arizona til sin rejse. Der er dog mange andre grunde til, at du bør bestille biludlejning, hvis du skal til Arizona. Vidste du for eksempel, at du bør tage badetøjet med på ferien? Med en lejebil kan du således besøge en af regionens søer og vandreservoirer for at tage en opfriskende dukkert i varmen.

Billeje i Arizona er naturligvis også en oplagt mulighed for at køre en tur ad den legendariske Route 66, som krydser gennem staten. Med din egen bil har du også chancen for at besøge et af statens ‘Dark Sky’ områder, hvor du på sikker afstand af byens lys kan opleve en spektakulær stjernehimmel.

Nemt at bestille billeje i Arizona

Det er både nemt og hurtigt at booke sin biludlejning i Arizona online via Billeje.info. Vi har samlet priser fra biludlejningsfirmaer i Arizona, du kan sammenligne og finde den bedste og billigste lejebil til dig og din familie.

Bestil din lejebil i søgemaskinen her på siden, som bruger blot nogle få sekunder på at søge efter de billigste priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i USA. Med blot én søgning får du således en overskuelig liste over lejebiler fra Avis, Budget, Dollar, Enterprise og mange andre udlejere i Arizona. Så skal du blot vælge den bil, som i størrelse og pris passer bedst til dine ønsker.

Er du på udkig efter en bestemt størrelse lejebil? Så kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at snævre søgeresultatet yderligere ind. Det samme gælder, hvis du for eksempel kun er interesseret i tilbud fra bestemte biludlejningsfirmaer.

Lufthavne i Arizona

Søgemaskinen fra CarTrawler, som bruges her på Billeje.info, kan bruges til at finde og bestille billeje i både lufthavne og byer i Arizona. Ankommer du med fly, er det ofte mest praktisk at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Så slipper du for at skifte til offentlig transport eller taxi, men kan ubesværet rejse videre i din egen bil.

Der er talrige lufthavne og mindre flypladser i Arizona. Herunder kan du se en liste over de største, hvor du kan bestille billeje.

Nyttige links

Du kan finde mere inspiration til oplevelser i Arizona hos statens officielle turistkontor.

Find den billigste lejebil i Arizona Find Billeje her --> Sammenlign priser her