Billeje i Phoenix lufthavn

Find den billigste billeje  i Phoenix lufthavn i USA via søgemaskinen, der sammenligner priser på billeje i Phoenix lufthavn fra mere end 500 biludlejningsselskaber i USA. Phoenix Sky Harbor International lufthavn er beliggende ca. 10 kilometer øst for centrum af Phoenix.

Lufthavnen

Phoenix Sky Harbor International Airport har lufthavns koden PHX og ligger tæt på centrum kun ca. 10 minutter i bil til centrum af Phoenix. Lufthavnen er den største lufthavn i staten Arizona i USA. Der er en god busforbindelse mellem Phoenix og lufthavnen. Biludlejningsselskaber som findes i lufthavnen er mange og du kan bla. leje en billig bil fra Advantage, Alamo rent a car, Avis, Budobtain car hire, SIXT billeje Dollar, Hilidaycars, Enterprise, Hertz biludlejning, National, Thrifty og AutoEscape.

Sidste år rejste over 40. millioner passagerer igennem lufthavnen i Phoenix, hvilket betyder at lufthavnen er blandt de 20 største lufthavne i verden med hensyn til antallet af passagerer. Det er base for flere flyselskaber bla. Great Lakes Airlines og u. s. Airways. British Airways er det eneste selskab, der flyver til destinationer uden for USA med direkte ruter til London i England. Lufthavnen har 3 terminaler, der er shuttle busser mellem.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Phoenix

Phoenix er hovedstaden og den største by i staten Arizona, beliggende i den sydvestlige del af USA. Det har en befolkning på omkring 1.4 millioner. Byen har en række interessante museer – mange af dem baseret på den oprindelige indianske kultur fra denne del af Amerika. Heard Museum er berettiget, men også Pueblo Grande Museum and Cultural Park, som omfatter to områder med rester af gamle indianere, er en meget velbesøgt destination.

Turistattraktioner i Phoenix man ikke må gå glip af omfatter videnskab og Arizona Science Center, Castle N ‘Coasters forlystelsespark og området omkring byens peak-Squaw Peak Recreation Park.

Du kan læse meget mere om billeje i Phoenix i vores guide om billig billej ei USA. Klik på nedenstående link eller indtast i søgemaskinen hvornår du vil leje bil i Phoenix.

Information om Phoenix og billig billeje i USA 

 

Find den billigste lejebil i Phoenix lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her