Billeje i Phoenix

Grand Falls ligger inden for rimelig køreafstand af Phoenix og er et af mange eksempler på, hvad du kan se, hvis du har en lejebil til rådighed. Foto: Frank Kovalchek

Phoenix er hovedstaden i Arizona og repræsenterer det charmerende Southwest med en fantastisk udsigt til ørkenlandskabet. Byen udvikler sig hele tiden og opretholder sin Southwest atmosfære og tiltrækker besøgende langvejs fra. Det er en god idé at leje en bil i Phoenix, så man nemt kan besøge de mange seværdigheder som findes i området.

Oplev Arizonas ørken med lejebil

Man skal huske at fylde tanken og have godt med reservedele og vandflasker med, når man rejser over de lange strækninger, da der findes begrænsede faciliteter langs de mere vilde naturområder.

En fantastisk måde, at opleve livet i Arizonas ørken, uden at lide under den enorme varme, er ved at besøge Desert Botanical Garden i Papago Park. Her kan man opleve ørkenens hårdføre og interessante vegetation, ligesom man også kan besøge Phoenix Zoo.

Phoenix er omgivet af et fantastisk ørkenlandskab, og man kan finde attraktioner for alle aldersgrupper.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Med billeje når du Phoenix’ attraktioner

Ved at leje en billig bil i Phoenix, kan man besøge forstaden Scottsdale, som er en velbevaret gammel by i bedste Western-stil. Her finder man også Scottsdale Kunstcenter og et historisk museum. Heard Museum er populært, på grund af den spændende historie om de indfødte stammer. Man finder desuden et bredt udvalg af unik kunst og kunsthåndværk.

En anden seværdighed som er værd at besøge, er Arizona Science Museum, som er udstyret med en femetagers biograf og et planetarium. Besøgende med børn vil især nyde de interaktive udstillinger som findes på museet.

På udflugt til Little Colorado River med biludlejning

Grand Falls of Little Colorado River er et fantastisk udflugtsmål for en endagstur. Det er let at besøge, hvis man har lejet en bil. Vandfaldet er beliggende i Navajo Indian Reservation, som er det største indianerreservat i Amerika. Her kan du købe kunsthåndværk til fornuftige priser, fremstillet af de indfødte indianere.

Læs mere om Phoenix på byens officielle hjemmeside. Den giver mange praktiske oplysninger, der kan blive værdifulde ved at besøg til byen og området omkring den.

Find den billigste lejebil i Phoenix Find Billeje her --> Sammenlign priser her