Billeje i Flagstaff Lufthavn

Bestil din billeje i Flagstaff lufthavn i Arizona med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Flagstaff, det nærliggende Grand Canyon og det øvrige Arizona.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Flagstaff lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Flagstaff, Grand Canyon og det øvrige Arizona i dit helt eget tempo.

Billeje i Flagstaff lufthavn

Billeje i Flagstaff lufthavn

Information om Flagstaff lufthavn

Flagstaff lufthavn bærer det officielle navn Flagstaff Pulliam Airport og har lufthavnskoden FLG. Lufthavnen ligger på adressen 6200 S Pulliam Dr, Flagstaff, AZ 86005, USA, ca. 9 kilometer uden for byen Flagstaff i Coconino County i det nordlige Arizona i det sydvestlige USA.

Lufthavnen har ca. 44,000 flyaktiviteter om året og omkring 65,000 passagerer, der i skrivende stund betjenes af to flyselskaber, American Eagle og United Express. Sidstenævnte har kun flyrejser til og fra Denver, mens førstnævnte tilbyder flyrejser til og fra to af verdens største lufthavne, nemlig Los Angeles International Airport og Dallas/Fort Worth International Airport, samt Phoenix lufthavn.

Biludlejning i Flagstaff lufthavn

Der er i skrivende stund to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Flagstaff lufthavn, Enterprise og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Flagstaff og Arizona. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Flagstaff lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Flagstaff lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Flagstaff lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Arizona, som du kan opleve med en lejebil fra Flagstaff lufthavn, foruden naturligvis Flagfaff by selv, herunder først og fremmest den berømte Grand Canyon National Park, som er en af USA´s største naturseværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Flagstaff lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Flagstaff (ca. 9 km)
  • Humphreys Peak (ca. 45 km)
  • Prescott (ca. 146 km)
  • Grand Canyon National Park (ca. 139 km)
  • Tonto National Forest (ca. 206 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Arizona her.

Find den billigste lejebil i Flagstaff Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her