Billeje Mississippi

Velkommen til information og gode råd om billeje i staten Mississippi i USA. I søgemaskinen foroven kan du søge den billigste billeje i Mississippi blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

Mississippi

Mississippi ligger i den sydøstlige del af USA, omgivet af staterne Tennessee mod nord, Alabama mod øst, Louisiana mod syd og Arkansas og Louisiana mod vest. Med sine små 3 millioner indbyggere og et samlet areal på 48.430 kvadratkilometer hører staten til USA´s mellemstore stater både hvad angår befolkningsstørrelse og areal (rangeret som henholdsvis 32 og 31 af USA´s 50 stater, hvad angår befolkningsstørrelse og areal). Mississippi er den stat i USA med den laveste gennemsnitsindkomst, og er dermed betegnet som USA´s fattigste stat.

Staten har fået sit navn fra den berømte flod Mississippi, der stammer fra det indianske ord misi-ziibi , der betyder “Stor flod”. Selv om staten er kendt for sine store floder, der ud over Mississippi-floden tæller floder som Big Black River, Pearl River, Yazoo River og Pascagoula River, så er staten faktisk meget skovrig, så snart man når uden for Mississippi-deltaet, der blev afskovet i 1800-tallet for at gøre plads til bomulds-produktion.

Statens hovedstad er Jackson, som også er statens største by med omkring 176.000 indbyggere. Jackson ligger syd for Yazoo River og bliver betraget som Mississippi-deltaets sydligste grænse. Byen er kendt for sin fremtrædende rolle i den amerikanske musik-veren, især inden for jazz, blues og gospel. Andre store byer i staten er Gulfport med omkring 68.000 indbyggere, Southhaven med omkring 49.000 indbyggere og Hattiesburg med omkring 46.000 indbyggere.

Infrastruktur

Mississippi har en udmærket og veludbygget infrastruktur, som gør det let at bevæge sig rundt i en lejebil, blandt andet godt hjulpet på vej af ni interstate motorveje og fjorten US-Routes. De ni interstate motorveje er interstate 10, 20, 22, 55, 59, 69, 110, 220 og 269. De fjorten US-Routes er US-Route 11, 45, 49, 51, 61, 72, 78, 80, 82, 84, 90, 98, 278 og 425.

Lufthavne

Staten har to internationale lufthavne, Jackson-Evers International Airport og Gulfport-Biloxi International Airport, men ingen af dem har direkte flyvninger til Europa, og dermed til Danmark. Men det er muligt at flyve til f.eks. Gulfport fra København med to stop via først Amsterdam og dernæst Atlanta.

Nedenstående liste viser alle lufthavne i staten Mississippi. Skal du sammenligne priser og ledige lejebiler i USA, kan du med fordel benytte de forskellige lufthavnskoder.

 • City Name Airport Name Code
 • Columbus Golden Triangle Regional Airport GTR
 • Greenville Greenville Airport GLH
 • Gulfport Biloxi Regional Airport GPT
 • Jackson Jackson International Airport JAN
 • Laurel Hattiesburg-Laurel Regional Airport PIB
 • Meridian Key Field MEI
 • Olive Branch Olive Branch Airport OLV
 • Tunica Tunica Municipal Airport UTA
 • Tunica Tunica Municipal Airport UTM
 • Tupelo Lemons Municipal Airport TUP

Billigste billeje i Mississippi

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Mississippi blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Mississippi Find Billeje her --> Sammenlign priser her