Billeje Jackson

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Jackson i delstaten Mississippi i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Jackson kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Jackson

Jackson ligger syd for Yazoo River i delstaten Mississippi – i det sydøstlige USA – og bliver betraget som Mississippi-deltaets sydligste grænse. Med omkring 176.000 indbyggere fordelt på 276 kvadratkilometer er byen den største by i delstaten Mississippi og udgør samtidig delstatens hovedstad. Byen er opkaldt efter USA´s syvende præsident, Andrew Jackson, der både blev berygtet for sine forflytninger af – og krige imod – indianske folkestammer og berømt for sin støtte til demokrati og individuelle borgerrettigheder (dog ikke indianernes og de sorte slavers skal forstås!).

Byen er blandt andet kendt for at være et af de områder i Mississippi (og andre delstater), hvor den berømte indianske Choctaw-stamme holdt til, inden europæerne – blandt andre Andrew Jackson – fordrev dem til andre områder. Den er også kendt for sin fremtrædende rolle i den amerikanske musik-verden, især inden for jazz, blues og gospel.

Blandt byens mest populære seværdigheder er State Capitol, Mississippi Museum of Natural Science, Eudora Welty House, Old Capitol Museum, Mississippi Museum of Art, Mississippi Governor´s Maison, Medgar Evers Home, Mynelle Gardens, Alomo Theater, City Hall, Oaks Museum House m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Som de fleste andre amerikanske byer har Jackson en veludbygget infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i en lejebil, selv om myldretiden – som i alle andre større byer – kan skabe trafikpropper de mest trafikerede steder. Blandt de vigtigste og største veje, der i mindre eller større grad krydser gennem byen, er Interstate Highway 20, 55 og 220.

Også U.S. Highways 49, 51 og 80, samt State Highways 18 og 25 er blandt byens største veje.

Lufthavn

Jackson er serviceret af lufthavnen Jackson-Evers International Airport (lufthavnskode: JAN), der ligger 9 kilometer øst for Jackson centrum.

Lufthavnen har årligt lidt over 50.000 flyoperationer, men ingen af dem går direkte til europæiske destinationer – og dermed heller ikke til Danmark. Til gengæld er der i skrivende stund (maj 2014) flyvninger til Chicago O´Hare International Airport, hvorfra der er direkte flyvninger til Kastrup med SAS (hvilket betyder, at man kan flyve til Jackson via kun én mellemlanding).

Billigste billeje i Jackson

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Jackson blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Jackson Find Billeje her --> Sammenlign priser her