Billeje i Nevada

Med billeje i Nevada kan du f.eks. opleve ‘Valley of Fire State Park’. Kilde: Frank Kovalchek

Nevada skal opleves i bil – der er ingen anden vej! Staten er stor, men tyndt befolket og de største oplevelser venter der, hvor du kun kommer hen med billeje i Nevada. Med billeje.info kan du sikre dig den bedste pris, da vores søgemaskine tjekker prisen hos alle udlejere — og du kan have bilen stående klar ved ankomst.

Tyndt befolket ørkenstat

Billeje i Nevada er et must – uden bil er det meget svært at komme omkring, da den offentlige transport ikke er særlig udbygget og de lange, tørre varme stræk kræver en bil – helst med air condition!

Nevada er en stor, men tyndt befolket “ørkenstat”. Gode veje skærer dog igennem det fascinerende Western-agtige ørkenlandskab og med billeje i Nevada, kan du komme rundt og besøge de mange flotte områder.

Imponerende klippeformationer

Selvom det meste af Nevada er ret flat, byder staten også på imponerende klippeformationer, kilder. Der er nationalparker og de smukke Sierra Nevada bjerge – med billeje i Nevada kan du opleve det hele.

Biludlejning i Nevada

Med biludlejning i Nevada får du også mulighed for at besøge Las Vegas, som er et sandt El Dorado for alle gamblere og spille fugle. Nevada har en meget liberal spillelovginving, og Las Vegas er helt sikkert det bedste sted i USA – hvis ikke i hele verden – hvis man er til hurtige gevinster, eller tab.

Las Vegas er dog også en oplevelse for ikke-spillere – med biludlejning i Nevada får du muligheden for at køre gennem byen om aftenen, og det er et imponerende lysshow, man der møder langs gader og veje i byen.

Du kan lære mere om, hvad Nevada har at byde på, ved at klikke ind på statens officielle hjemmeside.