Billeje i Nevada

Bestil din billeje i Nevada i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i delstaten Nevada i det vestlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Nevada, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve det vestlige og centrale USA i dit helt eget tempo.

Nevada

Nevada. Foto-kredit: Amy Meredith. Oploadet under licensen CC BY-ND 2.0.

Information om Nevada

Nevada ligger i den vestlige del af USA mellem nabostaterne Oregon, Idaho, Californien, Arizona og Utah. Med omkring 286.000 km2 er det USAs syvendestørste delstat. Staten har omkring 3 millioner indbyggere, hvoraf de lidt mere end 2 millioner bor i og omkring kasinobyen Las Vegas, der er delstatens største by. Hovedstaden i delstaten er dog ikke Las Vegas, men Carson City, der har omkring 55.000 indbyggere.

Billeje i Nevada er et must – uden bil er det meget svært at komme omkring, da den offentlige transport ikke er særlig udbygget og de lange, tørre varme stræk kræver en bil, helst med air condition! Nevada består af 90% ørken, hvorfor den ofte kaldes for “ørkenstaten”. Gode veje skærer dog igennem det fascinerende Western-agtige ørkenlandskab og med billeje i Nevada kan du komme rundt og besøge de mange flotte områder, herunder de imponerende klippeformationer, kilder, bjergkæder og nationalparker .

Biludlejning i Nevada

Der er mange store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Nevada. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i en af delstatens mange byer.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Nevada og det centrale USA. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Nevada online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til delstaten.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Nevada, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Største lufthavne i Nevada

Nevada flere lufthavne, hvoraf de to største er Reno–Tahoe International Airport med lufthavnskoden RNO og McCarran International Airport ved Las Vegas med lufthavnskoden LAS. Sidstnævnte er den største af de to med omkring 50 millioner passagerer og over en halv million flyvninger hver dag, der også gør den til en af USA´s største. Læs alt om billeje i McCarran International Airport ved Las Vegas her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Nevada

Der findes mange interessante og seværdige steder i Nevada og det vestlige USA, som du kan opleve med en lejebil. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning i Nevada.

  • Las Vegas
  • Red Rock Canyon
  • Valley of Fire
  • Great Basin National Park
  • Lake Mead

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for delstaten Nevada her.

Find den billigste lejebil i Nevada Find Billeje her --> Sammenlign priser her