Billeje Las Vegas

Velkommen til information og gode råd om billeje i delstaten Las Vegas i delstaten Nevada i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Las Vegas kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse og god rejse!

Generelt om Las Vegas

Las Vegas ligger i Clark County, omgivet af et tørt ørken- og bjerglandskab, i den sydlige del af delstaten Nevada i den sydvestlige del af USA. Med omkring 596,424 indbyggere er byen den største by i Nevada og mellem de 31 største byer i USA.

Byen er et ét af de største turistmål i USA og kendt som et af verdens største underholdningscentre i verden, navnlig på grund af byens mange kasinoer; det sidste førte allerede i det forrige århundrede til at byen i visse kredse fik øgenavnet “Sin City” og “The Gambling Capital of the World” eller “Capital of Second Chances”.

Idag er byen også kendt for at tiltrække messer, konferencer og forretningsmøder fra hele USA og store dele af verden. Hvad mange ikke ved er, at byen nu også er ved at vokse som et populært sted for børnefamilier og pensionister, hvilket har medvirket til den stabile befolkningstilvækst, som har præget i byen de sidste 100 år.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Las Vegas

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Las Vegas blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Las Vegas Find Billeje her --> Sammenlign priser her