Billeje Vermont

Velkommen til information og gode råd om billeje i delstaten Vermont i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Vermont kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Vermont

Vermont ligger i den nordøstligste del af USA, omgivet af nabo-delstaterne Massachusetts mod syd, New Hampshire mod øst, New York mod vest og den canadiske provins Quebec mod nord. Med sine 24,923 kvadratkilometer er Vermont én af USA´s mindste delstater, hvad angår areal, og også en af de absolut mindst befolkede delstater i landet med sine kun omkring 626,630 indbyggere; kun Wyoming er mindre befolket end Vermont blandt USA´s 50 delstater.

Vermont er især kendt for at have været hjemsted for to af de største amerikanske indianerstammer, Abenakis-stammen og Irokeser-stammen, indtil Frankrig koloniserede store dele af det territorium, som stammerne besad, før europæerne kom til området. Delstaten er også kendt for dens produktion af ahornsirup, der er lavet af den forkogte saft af sukker-ahorn, og som blandt andet bruges som tilbehør til pandekager og vafler. Delstaten tiltrækker også hvert år mange turister på grund af dens fantastiske natur, der byder på gode muligheder for skisport og andre udendørs-aktiviteter.

Største by og hovedstad

Den største by i Vermont er Burlington, beliggende i den nordvestlige del af delstaten, der har omkring 42,282 indbyggere.

Hovedstaden i Vermont er derimod byen Montpelier, der ligger i den centrale-nordlige del af delstaten. Byen har kun omkring 7,855 indbyggere, hvilket gør den til den mindst befolkede delstats-hovedstad i USA.

Infrastruktur

Vermont har generelt en god infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i delstaten i en lejebil. Der er hele 4,575 kilometer motorvej og 2691 broer i delstaten. Blandt de vigtigste veje er Interstate 89, 91 og 93, og U.S. Routes 2,4, 5, 7, og 302, samt Vermont Route 9, 100 og 105.

Lufthavne

Vermonts største lufthavn er Burlington International Airport, der ligger seks kilometer øst for byen Burlington i den nordvestlige del af delstaten. Lufthavnen har omkring 72.000 flyoperationer om året; dog ingen (i skrivende stund maj 2014) til Europa og Danmark. Men lufthavnen har flyvninger til Washington-Dulles lufthavn, hvorfra der (maj 2014) er direkte flyvninger til København. Man kan også flyve til Burlington via mellemlandinger i f.eks. Toronto eller New York.

Billigste billeje i Vermont

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Vermont blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavn, San Francisco lufthavn, Miami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Vermont Find Billeje her --> Sammenlign priser her