Billeje Burlington

Velkommen til information og gode råd om billeje i Burlington i delstaten Vermont i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Burlington kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Burlington

Burlington, smukt beliggende på den østlige side af søen Lake Champlain, i den nordvestlige del af delstaten Vermont i den nordøstligste del af USA, er med omkring 42,282 indbyggere fordelt på lidt over 40 kvadratkilometer den største by i Vermont. Byens metropolområde rummer omkring 213,701 indbyggere, hvilket er en tredjedel af Vermonts samlede befolkning.

Burlington er blandt andet kendt for at rumme mange unikke historiske bygninger, såsom The Unitarian Church, The Richardsom Building, The Masonic Temple, Follet House, The Old Ohavi Zedek Synagogue, Howard Opera House,  Daniel Webster Robinson House, The Ethan Allen Homestead m.fl.

Byen er også røget til tops i flere amerikanske afstemninger, blandt andet som én ud af fire steder, der skal ses i USA, af American Association of Retired Persons og som én af USA´s kønneste byer. Burlington er også det sted, hvor det kendte amerikanske isfirma Ben & Jerry´s blev grundlagt – i en renoveret benzinstation i 1978.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Burlington har generelt en god og veludbygget infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i en lejebil; men som i alle andre større byer skal man være opmærksom på myldretiden de mest trafikerede områder i byen, der kan give køer.

Blandt de vigtigste veje i byen er motorvejen Interstate 89, der ikke går direkte gennem byen, men som forbinder centrum via de omkringliggende South Burlington, Winooski, og Colchester og motorvejen Intertstate 189, der planlægges at række helt til Burlingtons centrum i fremtiden. Af andre vigtige veje i Burlington kan nævnes U.S Route 2, der løber fra øst mod vest, og som løber sammen med Interstate 89; og U.S Route 7, der forbinder den nordlige del af byen med den sydlige del.

Lufthavn

Burlington har en international lufthavn, Burlington International Airport, der ligger seks kilometer øst for Burlington centrum. Lufthavnen har lidt over 72.000 flyoperationer om året og omkring 640,790 passagerer årligt; dog ingen direkte flyvninger til europæiske destinationer, og dermed heller ikke til Danmark.

Det er dog muligt (i skrivende stund, maj 2014) at flyve fra København til Burlington International Airport via en til to mellemlandinger, f.eks. via en mellemlanding i New York.

Billigste billeje i Burlington

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Burlington blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Burlington Find Billeje her --> Sammenlign priser her