Billeje i Burlington Lufthavn

Hvis rejsen går til Vermont, så bør man lægge vejen forbi den smukke by Burlington. Burlington er en by fyldt med spændende seværdigheder, så det kan bestemt anbefales at lade den næste ferie gå til Burlington.

Gågaden i Burlington. Vil man ud og opleve lidt mere, er en lejebil dog næsten uundværlig. Foto: Mfwills

Det er nemt at finde rundt i Burlington, når man ankommer som turist. Den eneste måde at ankomme med fly, er via Burlington International Airport. Lufthavnen ligger 5 km syd for byen Burlington, og er således kun enkelte minutters kørsel fra byen.

Lufthavnen tilbyder rutefly til mange forskellige destinationer, blandt andet New York, Cleveland, Baltimore, Atlanta, Orlando, Chicago og Detroit.

Lufthavnen tilbyder også mange fine faciliteter, for at sikre den sikreste og mest komfortable rejse. Burlington lufthavn tilbyder restauranter, toldfri butikker, snackbarer, informationscentre, parkeringsmuligheder og biludlejningsfirmaer.

Biludlejning Burlington lufthavn

Turister kan med fordel benytte sig af et af de mange biludlejningsfirmaer i Burlington lufthavn. Man kan blandt andet leje en bil hos Avis, Alamo, Budget, Hertz, National, Thrifty eller Enterprise.

Ved at leje en billig bil i Burlington lufthavn, kan man nemt rejse rundt til de forskellige steder i Burlington i sit eget tempo, og man kan således få en behagelig ferie i Burlington.

Få flere oplysninger om Burlington på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Burlington Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her