Billeje Nebraska

Velkommen til information og gode råd om billeje i staten Nebraska i USA.  I søgemaskinen foroven kan du søge den billigste billeje i Nebraska mellem mere end 500 biludlejningsfirmaer.

Nebraska

Nebraska ligger i den centrale del af USA, kaldet Midtvesten, som er en betegnelse for de af USA’s delstater, der ligger vest for Appalacherne, nord for Ohio-floden og øst for Rocky Mountains. Staten grænser op til South Dakota i nord, Iowa i øst, Missouri i sydøst, Kansas i syd, Colorado i sydvest og Wyoming i vest.

Med sine 77.354  kvadratkilometer hører staten til USA´s 16 største stater. Til gengæld hører Nebraska til én af USA´s mindste stater, hvad angår befolkningens størrelse med en samlet befolkning på 1,868,516 indbyggere.

Den største by i staten er Omaha, beliggende ved Missouri-floden, 16 kilometer nord for udmundingen af Platte River. Byen har omkring 408,958 indbyggere og er opkaldt efter den indianske stamme, der oprindeligt beboede området. Hovestaden i staten er Lincoln, der er statens andenstørste by med omkring 265,404  indbyggere. Andre større byer i staten er Bellevue med 50.137 indbyggere, Grand Island med 48.520 indbyggere og Kearny med 30.787 indbyggere.

Infrastruktur

Nebraska har en god og veludbygget infrastruktur, som gør det let at bevæge sig rundt i staten i en lejebil, blandt takket være seks interstate motorveje og atten US-Routes. De seks interstate motorveje er 76, 80, 129, 180, 480 og 680. De atten US-Routes er 6, 20, 26, 30, 34, 73, 75, 77, 81, 136, 138, 159, 183, 275, 281, 283 og 385.

Lufthavne

Den største lufthavn i Nebraska er Eppley Airfield, der ligger små 5 kilometer nordøst for Ohama og årligt betjener hele 4 millioner passagerer. Lufthavnen har dog ikke (anno april 2014) direkte flyvninger til Europa, og dermed til Danmark, men lufthavnen kan nås via en enkelt mellemlanding i Chicago, hvorfra der ( i skrivende stund, maj 2014) er direkte flyvninger til Kastrup med SAS.

Den andenstørste lufthavn i staten Nebraska er Lincoln Airport, der ligger ca. 8,5 kilometer nordvest for Lincoln. Heller ikke Lincoln Airport har direkte flyvninger til Europa, men ligesom med Eppley Airfield kan man som dansker nå frem til den via en enkelt mellemlanding i Chicago, hvorfra der er direkte flyvninger til Kastrup med SAS.

Her ser du en liste med alle lufthavne i Nebraska. Benyt evt. de viste lufthavnskoder, når du sammenligner priser og ledige lejebiler i USA.

 • Alliance – Alliance Airport AIA
 • Chadron – Chadron Airport CDR
 • Columbus – Columbus Airport OLU
 • Grand Island – Grand Island Airport GRI
 • Hastings – Hastings Municipal Airport HSI
 • Kearney – Kearney Airport EAR
 • Lincoln – Lincoln Municipal Airport LNK
 • Mccook – Mc Cook Airport MCK
 • Norfolk – Stefan Field OFK
 • North Platte – Lee Bird Field LBF
 • Omaha – Eppley Airfield OMA
 • Scottsbluff  – Scotts Bluff County Airport BFF

Billigste billeje i Nebraska

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Nebraska blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Nebraska Find Billeje her --> Sammenlign priser her