Billeje Omaha

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Omaha i delstaten Nebraska  i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Omaha kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Omaha

Omaha ligger ved Missouri-floden, 16 kilometer nord for udmundingen af Platte River i delstaten Nebraska, i den centrale del af USA, populært kaldet Midtvesten. Byen har omkring 408,958 indbyggere fordelt på 338.20 kvadratkilometer, hvilket gør den til Nebraskas største by og én af USA´s 50 største byer. Byen er opkaldt efter den indianske stamme – The Omaha People – der oprindeligt beboede området efter, at de ved slutningen af det syttende århundrede var vandret til området fra deres tidligere områder centreret omkring Ohio River Valley. Omaha betyder egentlig noget i retning af “Beboere på klippen (eller flodbredden/næsset)”.

Historisk set er byen blandt andet kendt for at udgøre et vigtigt trafikknudepunkt i Midtvesten, især det attende århundres jernbanenet, der drog fordel af byens centrale placering. Også byens mange bryggerier og de omkringliggende kvæggårde har været en vigtig del af byens liv gennem historien. Idag udgør viden-sektoren en af byens vigtigste erhverv sammen med forsikringsbranchen, den finansielle sektor og byggebranchen (3 af de 10 største amerikanske arkitekt/ingeniørfirmaer ligger i Omaha).

Infrastruktur

Omaha har generelt en god og veludbygget infrastruktur, som gør det let at bevæge sig rundt i staten i en lejebil, blandt takket være de centrale Interstate Highways, der krydser gennem byen, og som inkluderer Interstate Highway I-80, I-480, I-680, og I-29. Andre større veje, der passerer gennem byen, er U.S. Route 75 og U.S. Route 275.

Lufthavn

Byens har delstaten Nebraskas største lufthavn, Eppley Airfield, der ligger små 5 kilometer nordøst for Ohama og årligt betjener hele 4 millioner passagerer. Lufthavnen har dog ikke i skrivende stund (maj 2014) direkte flyvninger til Europa, og dermed til Danmark, men lufthavnen kan nås fra Kastrup via en enkelt mellemlanding  i Chicago, hvorfra der (i skrivende stund maj 2014) er direkte forbindelse til København med SAS.

Billigste billeje i Omaha

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Omaha blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Omaha Find Billeje her -- data-src=