Billeje i Kentucky

Det berømte Kentucky Derby. Kilde: John Athayde

Skal du besøge Kentucky er billeje et must. Biludlejning giver dig mulighed for at opleve det mangfoldige landskab i staten, besøge en af de mange kæmpemæssige hestefarme eller se Mississippi-floden. Med søgemaskinen ovenfor kan du nemt finde det bedste tilbud på billeje i Kentucky.

The Bluegrass State

Kentucky ligger på grænsen til både Midtvesten og delstaterne i det sydøstlige USA. Staten minder da også  på nogle områder om en typisk landbrugsstat i Midtvesten, men har samtidig kulturelt meget tilfælles med sydstaterne.

Billeje i Kentucky giver dig mulighed for at opleve statens fantastiske dyreliv. Kentucky er meget kendt for opdræt af fuldblodsheste, da statens særlige engrapgræs (bluegrass) er optimal føde for disse dyr. Med billeje i Kentucky for du mulighed for at opleve både de vilde dyr og de mange heste.

Er du interesseret i hestevæddeløb bør du besøge Kentucky derbyet i Louisville, der også er statens største by, men dog ikke dens hovedstad (Frankfort). Billeje i Kentucky gør det nemt at komme til Louisville og andre steder i Kentucky.

Lej en bil i Kentucky

Kentucky gennemskæres af adskillige Highways og Interstates, så har du lejet en bil, kommer du trods de store afstande nemt omkring til alle statens seværdigheder og byer.

Der er et godt udvalg af biludlejningsselskaber i alle større byer og lufthavne i Kentucky, så det er sjældent ikke noget problem at finde billig billeje. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvor og hvornår du har brug for din bil. Så leder søgemaskinen automatisk efter de billigste priser fra Avis, Budget, Dollar, Enterpriser, Thrifty og en lang række andre udlejere.

Oplevelser med biludlejning i Kentucky

Biludlejning i Kentucky gør den nemt at udforske den berømte og smukke flod Mississippi, der afgrænser staten mod vest. Med en lejebil i Kentucky får du for eksempel også mulighed for at besøge Abraham Lincolns fødested. Ligesom staten har megen anden interessent historie rundt om.

Har du en lejebil og skal du ikke blot hurtigt videre, kan det anbefales at kør en tur ad en af de såkaldte ‘parkways’. Følger du for eksempel Bluegrass Parkway, kan du opleve det centrale Kentuck, hvor Abraham Lincoln blev født.

Populære destinationer i Kentucky

  • Louisville – The Kentucky Derby
  • Crystal Onyx Cave i Cave City
  • Patton Museum of Cavalry and Armor – Fort Knox
  • Frankfort – hovedstaden

Nyttige links

Statens turistkontor

Find den billigste lejebil i Kentucky Find Billeje her --> Sammenlign priser her