1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje i Kentucky

Det berømte Kentucky Derby. Kilde: John Athayde

Skal du besøge Kentucky er billeje et must. Biludlejning i Kentucky giver dig mulighed for at opleve det mangfoldige landskab i staten, besøge en af de mange kæmpemæssige hestefarme eller se Mississippi-floden. Med billeje.info’s søgemaskine ovenfor kan du finde det bedste tilbud på billeje i Kentucky.

Billeje i Kentucky givre dig mulighed for at opleve statens fantastiske dyreliv. Kentucky er meget kendt for hesteopdræt, da statens særlige bluegræs er optimal føde for disse dyr. Med billeje i Kentucky for du mulighed for at opleve både de vilde dyr og de mange heste.

Er man interesseret i hestevæddeløb bør man besøge Kentucky derbyet i Louisville, der også er statens største by, men ikke dens hovedstad. Billeje i Kentucky gør det nemt at komme til Louisville og andre steder i Kentucky.

Biludlejning i Kentucky

Biludlejning i Kentucky gør den nemt at besøge den berømte og smukke flod Mississippi, der grænser staten af mod vest. Med biludlejning i Kentucky får du også mulighed for at besøge Abraham Lincolns fødested. Ligesom staten har megen anden interessent historie rundt om.

Det kuperede og varierede terræn i Kentucky bliver tilgængeligt med biludlejning, har du en lejebil, kan du opleve både de store græsarealer med de store hestefarme, skov områder og de kæmpemæssige kuludvindingsområder med en helt speciel påvirkning af landskabet.