Billeje i Louisville Lufthavn

Ankommer du med fly til Louisville, den største by i Kentucky, lander du i Louisville International Airport, som ligger 10 km fra byens centrum. Bestiller du billig billeje hjemmefra kommer du hurtigt ind til byen.

Belle er blot en af de mange seværdigheder i nærheden af Louisville. Foto: Bo

Lufthavnen

Lufthavnen, der officielt hedder Louisville Muhammad Ali International Airport (SDF), har tre landingsbaner og én overskuelig  terminalbygning med alle de nødvendige, moderne faciliteter, såsom Wifi og et godt udvalg af biludlejningsselskaber.

Til trods for at International indgår i lufthavnens officielle navn, er der i skrivende stund ingen internationale forbindelser fra Louisville Lufthavn. Der er til gengæld talrige ruter til andre destinationer i USA, inklusiv flere af landets største lufthavne som for eksempel Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport og New York LaGuardia. Med en enkelt mellemlanding kan du derfor nemt finde en passende forbindelse til Louisville Lufthavn fra Skandinavien.

Bestil biludlejning i Louisville Lufthavn hjemmefra

Fra lufthavnen er der forskellige muligheder for at komme det sidste stykke ind til byen. Der afgår således busser med jævnlige mellemrum hele døgnet, ligesom der findes forskellige taxiselskaber og limousineservices.

En mere oplagt mulighed er dog at leje en billig bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer, som findes i lufthavnen. Blandt de firmaer, som tilbyder billig biludlejning i Louisville Lufthavn, er Avis, Alamo, Budget, Hertz, Enterprise og Thrifty. Du finder deres skranker nær bagageområdet i stueetagen. Du bør dog ikke møde op uden en reservation, hvis du vil være sikker på at få en god pris på din lejebil. I stedet kan du med fordel bestille billeje i Louisville Lufthavn i forvejen i søgemaskinen her på Billeje.info.

Oplev Louisville med en lejebil

Louisville er især kendt som hjemsted for Kentucky Derby, det mest berømte hestevæddeløb. Besøgende i Louisville vil helt sikkert nyde, at udforske byen og dens mange seværdigheder og festivaler. Bortset fra det spændende Kentucky Derby, så er byen også kendt for sin Beatles Festival og Kentucky Shakespeare Festival. Byen har også en række interessante museer samt velholdte parker og skove, såsom Louisville Waterfront Park og Jefferson Memorial Forest.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Der er meget at se i Louisville. Især hvis man medregner nabobyerne New Albany, Clarksville og Jeffersonville, som ligger lige på den anden side af floden i Indiana. Derudover har du med billeje i Louisville Lufthavn en stribe spændende andre byer og udflugtsmål indenfor din rækkevidde.

  • Frankfort: Statens hovedstad. Kendt for sine mange destillerier.
  • Lexington: Kentucky hestemuseet og NASCAR.
  • Bardstown: Kalder sig for Verdens Bourbon-hovedstad.
  • Red River Gorge
  • Mammoth Cave National Park
  • Cincinnati

Du kan læse mere om Louisville Lufthavn på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Louisville Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her