Billeje i Cincinnati Lufthavn

Bestil din billeje i Cincinnati Lufthavn og oplev mere af byen med en lejebil til rådighed. Der er desuden masser af spændende og interessante seværdigheder i denne del af USA, som du med biludlejning kan udforske uden at være afhængig af offentlig transport eller guidede ture.

Cincinnati ved Ohio-floden
Cincinnati ligger ned til Ohiofloden, som udgør grænsen til Kentucky. Foto: jplenio, Pixabay.

Lufthavnen

Cincinnati Lufthavn (lufthavnskode CVG) ligger ved den lille by Hebron cirka 20 kilometer sydvest for selve Cincinnati by. Lufthavnen hedder officielt Cincinnati/Northern Kentucky International Airport og ligger altså i nabostaten til Ohio. Det er ikke desto mindre først og fremmest Cincinnati (som ligger i Ohio), lufthavnen betjener.

Cincinnati Lufthavn er en international lufthavn med ruter til blandt andet Mexico og Canada. Det er dog primært andre byer i USA, du kan flyve til fra Cincinnati Lufthavn. Top 3 over ruter med flest daglige afgange udgøres således af henholdsvis Atlanta (Georgia), Chicago (Illinois) og Charlotte (North Carolina). Udover passagertrafikken, der årligt udgøres af knap 9 millioner rejsende, er Cincinnati Lufthavn en af landets vigtigts fragtlufthavne

Lufthavnen har tre terminaler, alle med Wifi adgang. Derudover tilbydes de faciliteter, som man kan forvente af en mellemstor, moderne lufthavn i form af et gode udvalg af spisesteder, butikker og ikke mindst biludlejningsselskaber.

Biludlejning i Cincinnati Lufthavn

Cincinnati er en af de største byer i Ohio og et af de mest populære turistmål i hele staten. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din tid i den charmerende by, bør du bestille billeje i Cincinnati Lufthavn hjemmfra.

I Cincinnati Lufthavn kan du vælge mellem forskellige biludlejningsfirmaer såsom Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty. Du behøver dog ikke tjekke priser hos hver enkelt udlejer, hvis du bruger søgemaskinen her på Billeje.info. Hvis blot du angiver den ønskede lejeperiode, anmoder søgemaskinen automatisk om de billigste priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Har du en lejebil til din rådighed, kommer du hurtigt det sidste stykke ind til Cincinnati by. Derudover er billeje naturligvis det oplagte valg, hvis du også vil kunne komme nemt omkring i resten af området. Cincinnati Lufthavn ligger således næsten lige der, hvor staterne Ohio, Kentucky og Indiana mødes. Lufthavnen er derfor et glimrende udgangspunkt for en ferie med billeje i det nordøstlige USA.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Afstandene mellem byerne er større i USA end vi er vant til herhjemmefra, men lejer du en bil, har du alligevel en række spændende storbyer inden for et par timers kørsel af Cincinnati Lufthavn.

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Cincinnati har en officiel hjemmeside for turister, hvor du kan læse mere om byen.

Find den billigste lejebil i Cincinnati Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her