Billeje Indianapolis

Bestil din billeje i Indianapolis i delstaten Indiana med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Indiana og det østlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Indianapolis, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Indiana og det østlige USA i dit helt eget tempo.

Indianapolis

Indianapolis. Foto-kredit: Dr Bob Hall. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Generelt om Indianapolis

Indianapolis ligger i Marion County i den centrale del af delstaten Indiana i den østlige del af USA. Med omkring 820,000 indbyggere er det den største by i Indiana og desuden den tolvte-største by i hele USA. Byen har historisk set blandt andet været kendt for at være et industrielt og produktionsmæssigt centrum i den østlige del af USA, men er i dag mest kendt for dens mange sportsbegivenheder, finansielle sektor og for at tiltrække mange turister fra både ind- og udland.

Blandt de største seværdigheder i byen er Indianapolis Museum of Art, Children’s Museum of Indianapolis, Indiana Repertory Theatre, Indiana War Memorial, White River State Park, Colonel Eli Lilly Civil War Museum – Soldiers & Sailors Monument, The Eiteljorg Museum, Central Canal, Benjamin Harrison Presidential Site, Eagle Creek Park m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Indianapolis

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Indianapolis, såsom Enterprise, Alamo, Sixt, Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Indianapolis og delstaten Indiana. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Indianapolis online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Indianapolis, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Indianapolis internationale lufthavn med lufthavnskoden IND, der ligger kun omkring 11 kilometer fra Indianapolis´ centrum og som hvert år betjener mere end 9 millioner passagerer. Læs mere om billeje i Indianpolis lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Indianapolis

Der findes mange interessante og seværdige steder i det østlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Indianapolis, foruden naturligvis Indianapolis selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Indianapolis, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Anderson (ca. 63 km)
  • Lafayette (ca. 100 km)
  • Bloomington (ca. 80 km)
  • Cincinnati, Ohio (ca. 180 km)
  • Fort Wayne (ca. 200 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Indianapolis her.

Find den billigste lejebil i Indianapolis Find Billeje her --> Sammenlign priser her