Billeje Indianapolis Lufthavn

Bestil din billeje i Indianapolis Lufthavn på Billeje.info. Her får du desuden gode tips til at få mest muligt ud af din lejebil, når du har dit udgangspunkt i Indianapolis Lufthavn. Booker du biludlejning i søgemaskinen ovenfor, kan du på få sekunder sammenligne de billigste priser på billeje fra alle biludlejningsselskaberne i lufthavnen.

Lej en bil i Indianapolis Lufthavn, hvis du hurtigt vil ind til byen. Foto: tpsdave, CC0 1.0

Generelt om lufthavnen

Indianapolis Internationale Lufthavn (IND) ligger 11 kilometer sydvest for byen Indianapolis – delstaten Indianas største by – i det nordøstlige USA. Der er let adgang til lufthavnen fra motorvejene I-65, I-69, I-70 og I-74, der alle er forbundet med byens ringvej, I-465. Det tager derfor kun omkring 20-25 minutters i bil at komme ind til Indianapolis’ downtown fra lufthavnen.

Med omkring 9,5 millioner flypassagerer om året er det den største lufthavn i Indiana og derudover én af USA’s største lufthavne, hvad angår varer/gods-transport. I Indianapolis Lufthavn kan du vælge fra en bred vifte af ruter til destinationer i resten af USA såsom Boston, New York-JFK, New York-LaGuardia, Atlanta, Los Angeles, Houston og San Francisco. I skrivende stund tilbydes også enkelte internationale ruter, blandt andet til Paris.

I selve lufthavnen byder den nye terminal (2008) på talrige spisesteder og butikker. Før du går gennem sikkerhedstjekket kan du for eksempel sætte dig og få en forfriskning på ‘Civic Plaza’ eller gøre nogle sidste indkøb. Derudover rummer lufthavnsterminalen alle de faciliteter, du normalt kan få brug for som rejsende. Dette inkluderer et godt udvalg af biludlejningsselskaber, som er samlet i det såkaldte ‘Ground Transportation Center’ på første etage af parkeringsanlægget ved terminalen.

Billigste billeje i Indianapolis Lufthavn

I søgemaskinen øverst her på siden kan du nemt finde den billigste billeje i Indianapolis Lufthavn. Med blot én søgning får du nemlig en oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige udlejere, som i Indianapolis Lufthavn inkluderer blandt andre Alamo, Dollar, Avis og Hertz. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du har spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære attraktioner og destinationer i nærheden

Lejer du en bil i Indianapolis Lufthavn, slipper du for at skulle finde en bus eller taxi for at komme det sidste stykke ind til Indianapolis’ centrum. Med billeje har du desuden optimale betingelser for at gøre Indianapolis til et udgangspunkt for en oplevelsesrig bilferie i USA. I lejebil er der således en lang række andre spændende byer og attraktioner inden for rækkevidde:

  • Indianapolis: Statens største by har i sig selv mange interessante seværdigheder, som det er værd at udforske samt et levende kulturliv.
  • Bloomington: Mindre by sydvest for Indianapolis, som er kendt for sit kulturliv.
  • Patoka Lake: Indiana har ingen kyster, men du kan eventuelt i stedet tage en forfriskende dukkert i denne menneskeskabte sø, der desuden er omgivet af adskillige vingårde.
  • Shipshewana: Lille landsby hvor du kan stifte bekendtskab med Amish-samfundet.

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Indianapolis Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her