Billeje i Lexington Lufthavn

Bestil din billeje i Lexington Lufthavn her, hvis du vil sammenligne priser fra alle biludlejningsfirmaerne med én søgning. Alle de større udbyder er repræsenteret i Lexington Lufthavn, så du har gode chancer for at finde en billig lejebil. Med en bil kommer du hurtigt det sidste stykke ind til Lexington.

Blue Grass Airport ligger cirka 10 kilometer vest for Lexington. Foto: Runner1928, CC BY-SA 4.0

Lufthavnen

Lufthavnen i Lexington ligger få kilometer fra centrum af byen ganske tæt ved Keeneland Race Course, et af områdets mest populære attraktioner. Officielt hedder lufthavnen Blue Grass Airport (LEX), da Lexington ligger i hjertet af Kentucky’s såkaldte Bluegrass region. Regionen er kendt for opdræt af fuldblodsheste, men også musikgenren Bluegrass.

På årsbasis benytter omkring 1,3 millioner passagerer lufthavnen, hvilket gør den til Kentucky’s tredjestørste lufthavn. Der er ingen internationale forbindelser direkte til Lexington Lufthavn. Til gengæld tilbyder den lille lufthavn et bredt udvalg af indenrigsruter til andre destinationer i USA. Du kan for eksempel vælge mellem adskillige forskellige forbindelser til Florida, inklusiv ruter til Orlando Sanford Lufthavn og Fort Lauderdale Lufthavn. Trods sin beskedne størrelse har Lexington Lufthavn alle de moderne faciliteter, der skal til for at man får en god rejseoplevelse såsom informationskontor, pengeautomater, restauranter, gavebutikker samt ikke mindst biludlejning.

Biludlejning i Lexington Lufthavn

Du kan bestille en billig lejebil med afhentning direkte i lufthavnen her på Billeje.info. Med en reservation på billig biludlejning i Lexington Lufthavn kan du med ro i sindet begive dig mod bagageudleveringen, hvor du også finder biludlejernes skranker. Alle de store biludlejningsselskaber inklusiv Alamo, Avis, Budget, Hertz og National har deres skranker her. Når papirarbejdet er på plads, finder du din bil ganske tæt herved i et overdækket parkeringsområde.

Det er ikke kun for at din bil skal stå klar ved ankomst, at du bør bestille billeje på forhånd. Ved at benytte søgemaskinen øverst her på siden, kan du med blot én søgning sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer. Så slipper du for at skulle tjekke priserne hos hver enkelt, men kan blot vælge den lejebil i søgeresultatet, som passer bedst til dine ønsker.

Har du booket billeje hjemmefra, risikerer du ikke at skulle vente på en taxa eller bus for at komme videre fra lufthavnen. I stedet kan du påbegynde din rejse rundt i Lexington uden besvær, og opleve områdets seværdigheder helt på egen hånd og i eget tempo.

Lej en bil i Lexington Lufthavn og oplev mere

Lexington som ofte betegnes Lexington-Fayette, er den næststørste by i Kentucky. Udover sine berømte væddeløbsbaner er byen kendt for at have et levende kulturliv med teatre, museer og ikke mindst adskillige tilbagevendende festivaler. Alt sammen kan du nemt udforske med billeje. Byen der har omkring 325.000 indbyggere, spreder sig over et forholdsvist stort område, så det er en fordel at have en bil til rådighed.

Lejer du en bil i Lexington Lufthavn, har du også et godt udgangspunkt for at besøge de mange andre interessante byer og seværdigheder i Kentucky.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer og udflugtsmål indenfor rækkevidde

  • Red River Gorge: naturområde rigt på aktivitetsmuligheder.
  • Bourbon destillerier: Kentucky er kendt for sine destillerier.
  • Bardstown: En af statens ældste byer ligger ikke langt fra Lexington.
  • Louisville: statens største by.
  • Cincinnati (Ohio)

Læs mere om Lexington Lufthavn på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Lexington Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her