Billeje i Utah

Find den billigste billeje i Utah via søgemaskinen, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber og book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online.

Utah

Utah er med spektakulære nationalparker, skisportssteder, white-water rafting, samt et væld af vandre- og cykelstier noget nær et paradis for friluftsentusiaster. I og med at størstedelen af befolkningen i Utah bor i og omkring Salt Lake City, udgøres store dele af denne vestlige stat i USA af øde åbne vidder, der bedst lader sig udforske med billig billeje.

Monument Valley i Utah. Lej bil på billeje.info

Oplev Monument Valley med billeje i Utah. Foto: Sebastian Bergmann

Naturen og landskabet i Utah er meget varieret med både ørkener og skovfyldte dale ved Rocky Mountains. Utah har generelt et tørt klima med kolde vintre og varme somre, hvor temperaturen i de lavt liggende områder når op over 38 °C.

Mormonernes højborg

Længe før europæerne kom hertil, levede der mennesker i området som i dag er Utah. Arkæologiske undersøgelser viser således, at området sandsynligvis har været beboet i 12.000 år. Da de første europæiske opdagelsesrejsende ankom boede blandt andet Navajo-indianerne i området.

Nutiden befolkning i Utah på omkring 2,7 millioner (2007) udgøres dog hovedsageligt af amerikanere af europæiske afstamning og en stor del tilhører Mormonkirken, som har sit hovedkvarter i Salt Lake City. Der bor således også mange danske efterkommere i Utah, som kom hertil da tusindvis af danske mormoner udvandrede fra Danmark til USA i perioden fra 1850 til 1926.

Oplev Utah med billeje

De gode muligheder for udendørs aktiviteter i smukke omgivelser tiltrækker mange rejsende til Utah, og turisme udgør da derfor også en betydelig industri. Blandt de mange højdepunkterne for besøgende i Utah er for eksempel de fem nationalparker (Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef, og Zion) og Monument Valley, hvor utallige westerns er optaget og som har nogle af Utah’s bedste vandreruter.

Utah er også et populært vinterrejsemål, og har især siden værtskabet for de olympiske vinterlege i 2002 været et yndet mål for skiturister. De fleste af Utah’s skisportsteder ligger i den nordlige del af staten nær Salt Lake City, Park City, Ogden og Provo. Særligt Park City regnes blandt de bedste skisportssteder i Nordamerika.

Bestil billeje i Utah

Uanset hvilken årtid du vælger at rejse til Utah, er det oplagt at benytte billeje til at komme omkring. Det offentlige transportsystem har ofte ikke forbindelser helt ud til alle områderne med seværdigheder, og de fleste vælger derfor at køre i egen lejebil i Utah. Det er desuden uden tvivl den mest komfortable og oftest mest økonomiske måde at opleve Utah på. Det er nemt at bestille billeje i alle større byer og lufthavne i Utah, hvor du flere steder også har mulighed for at leje en firehjulstrækker, hvis du for eksempel planlægger lange ture på de helt små veje i statens mest øde egne.

Benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at bestille billig billeje i Utah. Du finder priser på lejebiler fra alle de kendte biludlejningsfirmaer som for eksempel Avis, Hertz og Enterprise samt mange mindre lokale biludljere, som ofte har gode tilbud på billeje.

Find den billigste lejebil i Utah Find Billeje her --> Sammenlign priser her