Billeje i Washington

Find den billigste billeje i staten Washington via søgemaskinen på vores side (foroven), der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber og book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online.

Staten Washington

Staten Washington i det nordvestlige hjørne af USA byder på storslået natur med en dramatisk kystlinje, ørkener, skove, bjerge og vulkaner, som alt sammen kan udforske med billig billeje. Washington er også hjem for interessante byer som for eksempel Seattle og Tacoma. Med billeje i Washington er det også let at tage en tur endnu længere mod nord til Vancouver i Canada, en af verdens smukkest beliggende byer.

Mt. Shuksan i Washington. Lej bil på Billeje.info

Mt. Shuksan i Washington. Foto: Frank Kovalchek

Washington har kælenavnet “The Evergreen State” og portrætteres ofte som et meget regnfuldt område, men klimaet er faktisk næsten ligeså varieret som landskabet. Øst for den høje bjergkæde Cascades er Washington således ganske tør og gold. Det er derimod især vestkysten af Olympic-halvøen, som er meget regnfuld, hvilket til gengæld også betyder, at man her finder nogle af de eneste regnskove i det kontinentale USA.

Unik natur

Udover de unikke regnskove er Washington også kendt for sine vulkaner, som for eksempel Mount Rainier og Mount St. Helens. Vulkanerne, der er del af Cascades-bjergkæden, anses stadig for aktive, omend det kun er Mount St. Helens som i har vist aktivitet de seneste år. Med billeje kan du nemt opleve de smukke og dramatiske landskaber omkring vulkanerne, Mt. Rainier ligger for eksempel kun omkring 87 kilometer fra Seattle. Washington har i det hele taget et bred vifte af tilbud til dig, som holder af oplevelser i det fri. Du kan således give dig i kast med stort set alle former for udendørsaktivitet såsom vandring, cykling og vandsport i Washington’s 3 nationalparker, 120 statsparker og utallige andre smukke naturområder.

Kulturelt centrum

Når du får trang til at vende tilbage til civilisationen, er for eksempel Seattle er oplagt mål for en storbyferie med billeje. Byen, som er den største i ‘Pacific Northwest’ er regionens kulturelle og forretningsmæssige centrum, hvor blandt andet Boeing, Microsoft og Amazon.com holder til. Udover vartegnet Space Needle er Seattle blandt rejsende især kendt for et rigt kulturliv især inden for musik og ‘Pike Place Market’. På store marked, som tiltrækker millioner af besøgende, sælges blandt meget andet kunsthåndværk, fisk, grøntsager og ikke mindst souvenirs.

Læs mere om seværdigheder i Washington på statens officielle turisthjemmeside her

I efteråret 2012 stemte man i Washington for i et vist omfang at legalisere marihuana til privat brug. Personer over 21 år må derfor nu være i besiddelse af et kvart kilo marihuana, som dog ikke må indtages offentligt. Det er ligeledes fortsat ulovligt at føre bil i påvirket tilstand, og benytter du billeje i Washington må du altså stadig holde dig fra marihuana.

Biludlejning i Washington

Ankommer du med fly til en af Washington’s internationale lufthavne, for eksempel Seattle Lufthavn, er det oplagt at fortsætte rejsen med billig billeje. Ligesom i resten af USA, finder du i Washington et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavne og byer. Vi anbefaler, at du bestiller billeje hjemmefra, så du er sikker på at kunne få præcis den type lejebil, du ønsker til rejsen rundt i Washington. I billeje.info’s søgemaskine herover finder du det bedste tilbud på biludlejning i Washington.

Find den billigste lejebil i Washington Find Billeje her --> Sammenlign priser her