Billeje i Seattle

Med billeje i Seattle er det nemt f.eks. at besøge nationalparken ved Mount Rainier. Kilde: Bala

Find den billigste billeje i Seattle via søgemaskinen på Billje.info, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online, så du kan få mest muligt ud af din tid i Seattle og kan udforske resten af det nordvestlige USA.

Seattle – den grønne by

I USA er Seattle kendt som “the Emerald City”. Kælenavnet skyldes dog ikke en forekomst af smaragder her, men henviser til ædelstenens grønne farve. Seattle er således kendt som en by, der årets rundt er præget af mange grønne områder. Det stemmer meget godt overens med at hele staten Washington kaldes for “The Evergreen State.”

Havnebyen Seattle er det økonomiske og kulturelle centrum i Washington i landets nordvestlige hjørne. En stor del af byens omkring 725.000 indbyggere arbejder inden for fly- og rumfartsindustrien, skibsværftsindustrien og ikke mindst computerindustrien. En af de oprindelige industrier, træ- og papirindustrien, beskæftiger dog også stadig mange.

Blandt ferierejsende er Seattle blandt andet kendt for seværdigheder som det 185 meter høje vartegn The Space Needle fra verdensudstillingen i 1962 og det store marked Pike Place Market, der blandt andet rummer et stort fiskemarked, restauranter og mere end 500 butikker.

Biludlejning i Seattle

I en storby som Seattle er der naturligvis adskillige biludlejningsfirmaer at vælge mellem, når du skal leje en bil. Firmaer som Alamo, Budget, National og Sixt har således alle udlejningsstationer inde i byen. Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, kan du hurtigt sammenligne de billigste priser på billeje i Seattle fra de forskellige udlejere. Du skal blot angive, hvor og hvornår du har brug for din bil for at få en oversigt over de bedste tilbud.

Med biludlejning i Seattle bliver det nemmere at besøge de mange historiske steder omkring byen. Området ved Seattle har været beboet af mennesker i fire tusind år, og de forskellige stammer og senere nybyggere har alle sæt deres præg på stedet.

Biludlejning i Seattle gør det dog ikke blot nemt at komme omkring i byen, men især nemmere at komme frem til og deltage i nogle af de mange udendørsaktiviteter, der er så mange at vælge mellem omkring Seattle. Der er gode muligheder for vandring, ski, bjergbestigning og meget andet, når du lejer en bil i Seattle. Er du mere mageligt anlagt, kan du eventuelt benytte billeje til at besøge nogle af de mange vingårde omkring Seattle. I Woodinville Wine Country, der ligger en halv times kørsel fra Seattle, ligger der således mere end 100 vingård og ‘tasting rooms’. Husk at spytte ud igen, hvis det er dig der kører!

Området omkring Seattle byder på storslået natur. Er det den slags oplevelser, du søger, kan det også anbefales at tage turen længere nordpå til det smukke Vancouver i Canada.

Udforsk det nordvestlige USA med billeje i Seattle

Seattle giver de bedste muligheder for at udforske hele det nordvestlige USA. Her finder du både fantastiske skove, bjergrige landskaber og en meget flot kyststrækning. Med billeje i Seattle står muligheden for oplevelser åben; det er absolut den nemmeste og mest praktiske måde, hvis du vil nå mere end bare selve byen Seattle.

Med en lejebil i Seattle har du et godt udgangspunkt, hvad enten du er mest interesseret i at blive i området eller tage ture op eller ned langs den amerikanske vestkyst – eller måske køre ind i landet. Inde i selve byen er en bil dog ikke altid en fordel. Derfor kan det være smart at arrangere det sådan, at du blot har lejebilen de dage, du har tænkt sig at tage på opdagelse længere væk.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer og udflugtsmål inden for rækkevidde

  • Mount Rainier National Park
  • North Cascades National Park
  • Vancouver, British Columbia
  • Portland, Oregon
  • Whistler

Læs mere om Seattle og få mere inspiration til udflugtsmål på det lokale turistkontors officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Seattle Find Billeje her --> Sammenlign priser her