Spokane lufthavn

Spokane er en af de mest besøgte byer i Washington, og byen har et væld af historiske seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Besøg for eksempel Cathedral of St. John the Evangelist; en smuk kirke, hvor man kan opleve de imponerende arkitektoniske færdigheder af katedralens bygmestre.

Spokane har både parker og vild natur inden for køreafstand – det er derfor en god idé at leje en bil. Foto: Jdubman

Derudover findes der mange interessante museer og udstillinger i centrum af Spokane. Man kan også besøge Bing Crosby Memorabilia Room, som findes i Gonzaga universitetet.

Der findes også et børnemuseum; Children’s Museum of Spokane, som børnene helt sikkert vil elske at besøge. Er man interesseret i kunst og kultur, så bør man helt sikker lægge vejen forbi Northwest Museum of Arts and Culture.

Opleve Spokanes parker med biludlejning

Parkerne i Spokane er også værd at besøge, og der findes hele tre af slagsen; Manito Park, Palisades Park og Riverfront Park. For at besøge alle disse interessante steder, så er det en god idé, at leje en bil i Spokane lufthavn.

Der findes mange biludlejningsfirmaer direkte i lufthavnen, men man kan også bestille en billig lejebil på forhånd, så bilen står klar når man ankommer i Spokane lufthavn.

Du kan læse mere om Spokane på byens Jdubman officielle hjemmeside for turisme og besøg.

Find den billigste lejebil i Spokane lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her