Seattle Lufthavn

Bestil din billeje i Seattle lufthavn og oplev den skønne by Seattle og delstaten Washington i den nordvestlige del af USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig store historiske og kulturelle seværdigheder i Seattle og delstaten Washington, der i de sidste årtier er vokset som rejsemål blandt skandinaver, ikke mindst på grund af byens store udbud af musikoplevelser, ugentlige markeder og de legendariske kaffebarer.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Seattle lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Seattle og delstaten Washington i dit helt eget tempo.

Seattle Lufthavn

Hovedterminalen i Seattle Lufthavn. Foto-kredit: Minnaert. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Seattle Lufthavn

Seattle lufthavn bærer det officielle navn Seattle-Tacoma International Airport og har lufthavnskoden SEA. Lufthavnen ligger på adressen 17801 International Blvd PO Box 68727 Seatac i byen Seatac, ca. 22 kliometer (ca. en halv times kørsel i lejebil) fra Seattles centrum, i delstaten Washington. Lufthavnen er også uofficielt kendt som Sea-Tac lufthavn eller bare Sea-Tac. Blandt biludlejningsselskaberne i lufthavnen finder du blandt andet Sixt, Alamo, Budget, Hertz, Enterprise, Fox, Dollar, og Payless rent a car .

Mere end 50 millioner pasagerer om året

Sidste år rejste mere end 50 millioner personer igennem Seattle lufthavn og der var mere end 430.000 flyaktiviteter, hvilket gør den til den ottende-største lufthavn i USA. Det er den vigtigste base for flyselskabet Alaska Airlines og et sæde for Delta Air Lines for flyvninger til Asien. Der er direkte fly til mere end 28 internationale destinationer i Canada, Europa, Asien og Sydamerika og mere end 90 indlandske non-stop-destinationer i USA. Fra Danmark kan du ikke flyve direkte til Seattle lufthavn, men du kan f.eks. flyve med Lufthansa eller KLM via Frankfurt i Tyskland og Amsterdam i Holland.

Stort udvalg af faciliteter

Seattle lufthavn har et godt udvalg af butikker, caféer, restauranter og barer. Det har også trådløs internetadgang, posthus, bank, legeplads, massage, særlig ventesal for folk med kæledyr og kunstudstillinger. Der er ingen hoteller i lufthavnen; det nærmeste er Best Western Airport Executel som ligger 5 km væk. Du kan finde flere hoteller i søgemaskinen og ligesom med billeje kan du sammenligne priser.

Billeje i Seattle Lufthavn

Der er i skrivende stund en række store internationalt kendte biludlejningsfirmaer til stede i Seattle Lufthavn, herunder Hertz, Europcar, Enterprise, Budget og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie eller forretningsrejse i Seattle og delstaten Washington. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Seattle Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til hovedstaden i delstaten Washington.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Seattle Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Seattle Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Seattle og den øvrige del af det nordvestlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Seattle Lufthavn.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Seattle Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Seattle (ca. 22 km)
  • Olympic National Park (ca. 152 km)
  • Olympia (ca. 85 km)
  • Portland (ca. 266 km)
  • Yakima (ca. 236 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Seattle her.

Find den billigste lejebil i Seattle Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her