Billeje Wisconsin

Velkommen til information og gode råd om billeje i delstaten Wisconsin i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Wisconsin kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Wisconsin

Wisconsin ligger i den nordøstlige del af USA, omgivet af nabostaterne Minnesota i vest, Illonois i syd, Iowa mod sydvest, Lake Michigan i øst, Michigan mod nordøst og Lake Superior mod nord. Med sine omkring 5,726,398 indbyggere fordelt på 169,639 kvadratkilometer hører delstaten til USA´s middelstore delstater, både hvad angår befolkningsstørrelse og areal.

Wisconsin er blandt andet kendt som “America´s Dairyland” (Amerikas Mejeriland), fordi delstaten er én af USA´s førende producenter af mejeri-produkter, ikke mindst ost.

Desuden er delstaten kendt for sin fantastiske natur, der blandt andet inkluderer USA´s andenlængste kystlinje ved De Store Søer (Great Lakes), dvs. de fem søer Lake Superior, Lake Michigan, Lake Huron, Lake Ontario og Lake Erie, der tilsammen udgør et af verdens største ferskvandsresevoirer. Wisconsin rummer også unikke sandstens-formationer og den 6100 kvadratkilometer store Chequamegon-Nicolet National Forest.

Største by og hovedstad

Den største by i Wisconsin er Milwaukee, der ligger i delstatens sydvestlige hjørne. Byen har omkring 598,916 indbyggere, hvilket gør den til USA´s tredive-største by. Byen er især kendt for sine bryggeri-traditioner.

Wisconsins hovedstad er Madison, der ligger i den sydlige del af delstaten, i Dane County. Byen er med sine omkring 240,323 indbyggere den andenstørste by i Wisconsin.

Infrastruktur

Som de fleste andre amerikanske delstater har Wisconsin en veludbygget infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i en lejebil. Balndt de vigtigste veje i delstaten er Interstate 94, der forbinder den nord-vestlige del af delstaten med den sydøstlige del af delstaten via Interstate 90; Interstate 43, der krydser den østlige del af delstaten; og Interstate 39, der forbinder den østlige del af delstaten med den centrale del af delstaten.

Herudover er der en række US Federal Highways i delstaten såsom US Federal 2, 8, 11, 12, 13, 14, 18, 26, 29, 35,  45, 51, 61, 63 og 64.

Lufthavne

Den største lufthavn i Wisconsin er General Mitchell International Airport, der ligger omkring 8 kilometer syd for delstatens største by Milwaukee. Lufthavnen har knap 10 millioner passagerer om året og omkring 190.000 flyoperationer, men ingen direkte flyvninger til Danmark (i skrivende stund, maj 2014). Det er dog muligt at flyve til lufthavnen fra København med kun ét stop, f.eks. via New York eller Chicago.

Billigste billeje i Wisconsin

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Wisconsin blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Wisconsin Find Billeje her --> Sammenlign priser her