Billeje Milwaukee

Velkommen til information og gode råd om billeje i Milwaukee i delstaten Wisconsin i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Milwaukee kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Milwaukee

Milwaukee ligger i delstaten Wisconsins sydvestlige hjørne på den sydvestlige side af den berømte Lake Michigan, dvs. i den nordøstlige del af USA. Byen er Wisconsins største by og USA´s tredive-største by med omkring 598,916 indbyggere fordelt på 250.71 kvadratkilometer. Byen er især kendt for sine bryggeri-traditioner, sin indianske fortid, og sine arenaer, såsom The Wisconsin Center og U.S Cellular Arena.

Det område, hvor byen befinder sig, var først beboet af flere amerikanske indianerstammer, herunder stammerne Menominee, Maskouten og Ojibwe, mens den europæiske kolonisering af området først begyndte i slutningen af det syttende århundrede i form af franske missionærer og handelsfolk. Byen blev officielt grundlagt i 1785 af fransk-canadieren Alexis Laframboise, der oprettede en handelsstation i området. Fra midten af 1800-tallet og frem til slutningen af 1800-tallet var det dog tyske emigranter, der bidrog mest til byens stigende indbyggerantal. Selv idag er den tyske indflydelse i Milwaukee tydelig i visse dele af byen.

Senere – i løbet af 1900-tallet – kom også stor grupper af polakker til byen, og Milwaukee har idag den fjerdestørste andel af polakker blandt USA´s byer (lidt under 10% af byens befolkning).

Byens navn, Milwaukee, menes at have indiansk oprindelse, men der er stadig diskussion om, hvad det betyder og hvor det præcist kommer fra. En af teorierne er, at det kommer fra ordet ominowakiing på Ojibwe-sproget, der betyder “Mødested” (ved vand).

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Milwaukee har generelt en fremragende og veludbygget infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i byen i en lejebil; dog skal man som altid være opmærksom på myldretrafikken de mest trafikerede steder i byen.

De vigtigste veje i byen er Interstate Highway 94, der kommer fra Chicago i nordlig retning og fortsætter gennem Wisconsin indtil Madison. Andre vigtige Interstate Highways, der løber gennem byen, er Interstate 43, 894 og 794.

Byen har også tre U.S. Highways: U.S Route 18, der går fra centrum i vestlig retning, og U.S Route 41 og 54, der forbinder nord med syd på den vestlige side af byen.

Lufthavn

Byens største lufthavn er General Mitchell International Airport, som ligger omkring 8 kilometer syd for Milwaukees centrale forretningskvarterer. Lufthavnen har omkring 10 millioner passagerer hvert år og omkring 187.000 flyoperationer.

På trods af lufthavnens størrelse er der dog ingen direkte flyvninger til europæiske destinationer og dermed heller ikke til Danmark, men det er muligt (i skrivende stund, maj 2014) at nå lufthavnen fra København via en mellemlanding i en anden amerikansk lufthavn, f.eks. New York, eller via to mellemlandinger, f.eks. Detroit + en europæisk lufthavn.

Billigste billeje i Milwaukee

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Milwaukee blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Milwaukee Find Billeje her --> Sammenlign priser her