Billeje i Milwaukee Lufthavn

Brug for biludlejning i Milwaukee Lufthavn i USA? Her på Billeje.info kan du lynhurtigt sammenligne priserne fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen med den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler. Med en lejebil er Milwaukee Lufthavn et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig kør-selv-ferie i USA med billeje.

Lejer du en bil i Milwaukee Lufthavn tager det dig ikke langt tid at komme ind til byen. Foto: Emily Sullivan, CC BY 2.0

Lufthavnen

Milwaukee Mitchell International Airport (MKE) ligger cirka 10 kilometer syd for Milwaukee centrum. Lufthavnen er opkaldt efter General Billy Mitchell, som voksede op i Milwaukee og betragtes som faderen til det amerikanske luftvåben, United States Air Force.

Lufthavnen er ikke blot den primære lufthavn for Milwaukee, men benyttes også af mange af indbyggerne i de nordlige forstæder til Chicago, som foretrækker den fremfor Chicago O’Hare Lufthavn. Derudover er Milwaukee Lufthavn også det oplagt valg, når det gælder resten af Wisconsin eller den nordlige del af nabostaten Illinois.

Knap 7 millioner passagerer benytter Milwaukee Lufthavn hvert år. Her kan du som rejsende vælge mellem et dusin forskellige flyselskaber, der flyver til omkring 40 destinationer i USA, Mellemamerika og Caribien. I selve lufthavnsterminalen finder du et godt udvalg af barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer en bank, posthus, business center, familie / børneværelse og legeplads. Der er ingen hoteller i lufthavnen, det nærmeste er Clarion Hotel, men du finder mange hoteller i området.

Lej en bil i Milwaukee Lufthavn

Der er en god busforbindelse mellem lufthavnen og byen. Skal du ikke blot ind til byen, men også rejse videre til andre dele af USA, er en lejebil dog det bedste valg. På mange måder er infrastrukturen i USA indrettet på privatbilismens vilkår, og med en lejebil kan du nemt komme omkring til alle seværdigheder og byer nær Milwaukee. Blandt biludlejningsfirmaerne i lufthavnen er blandt andet Alamo, Avis, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

Vil du hurtigt finde den billigste billeje i Milwaukee Lufthavn? Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, skal du blot angive den ønskede lejeperiode for at få en overskuelig liste med billige lejebiler fra de forskellige udbydere i lufthavnen. Vil du præcisere din søgning yderligere, så du for eksempel kun søger efter biler i en bestemt størrelsesklasse eller fra en bestemt udlejer? Så brug filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet. Så finder din nemt det bedste tilbud på den bil, der passer til dine ønsker.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Milwaukee Mile (Traditionsrig racerbane)
  • Six Flags (Forlystelsespark)
  • Old World Wisconsin (Friluftsmuseum)
  • Chicago
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Milwaukee lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her