Billeje Madison

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Madison i delstaten Wisconsin i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Madison kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Madison

Madison, beliggende i Dane County i den sydlige-centrale del af Wisconsin, er med sine omkring 240,323 indbyggere den andenstørste by i Wisconsin – og desuden delstatens hovedstad.

Byen er blandt andet kendt for de fire søer Lake Mendota, Lake Monona, Lake Waubesa og Lake Kegonsa, der har givet byen øgenavnet “The City of Four Lakes”, selvom de to sidstsnævnte søer – Lake Waubesa og Lake Kegonsa – faktisk ikke ligger inde i Madison, men lidt syd for byen.

Byen er flere gange blevet stemt højt op på listen over de bedste steder at bo i USA, bl.a. på grund af byens lave arbejdsløshed, dens rige fritids- og sportsliv (byen har et af de bedst cykelsti-systemer i landet), dens mange foreninger og organisationer og dens rige cafe- og restaurant-liv.

Blandt byens seværdigheder er Wisconsin State Capitol,  Harold C. Bradley House, Kohl Center, Chazen Museum of Art, State Street, Memorial Union, Gates of Heaven m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Madison

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Madison blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Madison Find Billeje her --> Sammenlign priser her