Billeje på Hawaii

Find den billigste billeje på Hawaii nemt og billigt via søgemaskinen her på Billeje.info, der sammenligner lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber og viser priser på biludlejning på Hawaii og i alle byer og lufthavne over hele USA.

Strand Hawaii Lej bil på Billeje.info

Besøg Hawaii’s dejlige strande med billeje. Foto: Laszlo

Information om Hawaii

Hawaii er en øgruppe beliggende i det nordlige Stillehav. Øgruppen består af 8 store øer og flere småøer, der tilsammen har ca. 1,5 millioner indbyggere. Hawaii er kendt for at være et naturskønt sted til ferie med masser af smukke og lange sandstrande. Dertil kommer et tropisk kystklima, som med over 20 grader hele året rundt i sig selv tiltrækker mange besøgende.

Hawaii’s enestående og dramatiske natur kan blandt andet opleves i Hawaii Volcanoes National Park på The Big Island (Hawaii-øen), som er en af de mest populære attraktioner. Her kan du med egen lejebil på blot nogle få timer få et godt indtryk af det unikke og aktive vulkanske landskab. Alle veje i parken kan benyttes af almindelige personbiler, og kræver ikke terrængående firehjulstrækkere. Det anbefales at du starter i Kilauea Visitor Center ved parkens indgang, hvor du kan få information om de aktuelle vejrforhold i parken.

Hawaii, som ofte kaldes “The Aloha State”, kan derudover fremvise en myriade af forskellige landskabstyper med alt fra flade sletter med stejl hældning, regnskov, savanne og steppe. Det højeste punkt er den sovende vulkan Mauna Kea-placeret 4,205 m over havets overflade.

Honolulu

Hovedstaden Honolulu på øen Oahu, Hawaii’s eneste storby, har over 400,000 indbyggere, og er det administrative og økonomiske centrum i Hawaii. Lufthavnen og havnen i Honolulu er et større trafikknudepunkt i Stillehavet, og byen har både universitetet og flere museer. Det er også på Oahu, at man finder Hawaii’s nok mest kendte destination, Waikiki Beach.

Honolulu International lufthavn er en af de travleste lufthavne i USA og er placeret lige uden for hovedstaden. Langt de fleste der lejer bil på Hawaii bestiller billeje i Honolulu lufthavn.

For mange er Oahu den perfekte feriedestination med kombinationen af strand og storbyens tilbud. Men foretrækker du mere fredelige omgivelser, kan det være værd at besøge en af de mindre nærliggende øer som for eksempel Kauai eller Maui, hvor mange af Hawaii’s mest spektakulære naturoplevelser i øvrigt venter. På det østlige Maui anses vejen til den fredelige by Hana af mange således for at være en af de smukkeste køreture, man kan tage på Hawaii.

Bestil billeje på Hawaii

Uanset hvilken af øerne i Hawaii øgruppen du rejser til, er det med billeje du kommer nemmest rundt til seværdigheder og strande. I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på billeje fra de store kendte biludlejningsfirmaer som Avis, Budget og Hertz samt mindre lokale udlejere. Indtast blot din ønsker i søgemaskinen, og så finder vi de bedste tilbud på billeje på Hawaii til dig.

Find den billigste lejebil på Hawaii Find Billeje her --> Sammenlign priser her