Billeje Honolulu Internationale Lufthavn

Bestil din billeje i Honolulus Internationale Lufthavn og oplev Oahu og øgruppen Hawaii i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig fantastiske strande, storslåede, grønklædte dale og bjerge, samt en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Oahu og den øvrige del af øgruppen Hawaii.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Honolulus Internationale lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve øen Oahu og de andre øer i øgruppen og delstaten Hawaii i dit helt eget tempo.

Honolulu lufthavn

Fly i Honolulu Internationale lufthavn. Foto-kredit: Cristo Vlahos. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Honolulu Internationale Lufthavn

Honolulu Internationale Lufthavn bærer det officielle navn Daniel K. Inouye International Airport og har lufthavnskoden HNL. Lufthavnen ligger på adressen 300 Rodgers Blvd, Honolulu, HI 96819, USA, ca. 8 kilometer nordvest for ø-hovedstaden (og delstats-hovedstaden) Honolulus travle forretningskvarter på øen Oahu i ø-gruppen og delstaten Hawaii, USA.

Med omkring 21, 000.000 passagerer om året og 280,000 årlige flyoperationer er lufthavnen en af de mest travle lufthavne i USA, med mange både nationale og internationale flyforbindelser, herunder  til Australien, New Zealand, Tahiti, Japan, Kina, og Sydkorea, foruden de fleste større amerikanske lufthavne.

Lufthavnen har tre terminaler: Terminal 1, Terminal 2 og Terminal 3. Der er shuttle-transport mellem alle tre terminaler. Alle gates i Terminal 1 og 2 er forbundet efter sikkerhedskontrollen; passagerer, der går fra Terminal 1 til gates i Terminal 2, skal imidlertid gennem en USDA landbrugs-kontrolstation, der kontrollerer bagage.

Hele terminalkomplekset har 24-timers lægehjælp, restauranter, indkøbscentre og et forretningscenter med konferencelokaler til privat brug. Passagererne har mulighed for at bruge forskellige parkeringsfaciliteter på Honolulu Internationale Lufthavns grund.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Honolulu Lufthavn

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Honolulu Interntionale Lufthavn, herunder herunder Budget, Enterprise, Hertz, Dollar og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Honolulu på Oahu og den øvrige del af øgruppen Hawaii. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Honolulu Internationale Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Honolulus Internationale Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Honolulu Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder på Oahu og de øvrige dele af delstaten Hawaii, som du kan opleve med en lejebil fra Honolulu Lufthavn, foruden naturligvis Honolulu by selv, der byder på masser af store kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser og seværdigheder, herunder ikke mindst den berømte by-strand Waikiki Beach og byens vartegn Aloha Tower, samt byens kunstmuseum.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Honolulu Internationale Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Honolulu (ca. 8 km)
  • Pearl City (ca. 12 km)
  • Kaneohe (ca. 56 km)
  • Kawela Bay (ca. 60 km)
  • Kahuku (ca. 65 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Andre nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i øgruppen Hawaii her.

Find den billigste lejebil i Honolulu Internationale Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her