Billeje i Kona Lufthavn

Bestil billeje i Kona Lufthavn og kom hurtigt videre til din endelige destination på The Big Island. Lejer du en bil i Kona Lufthavn, skal du slet ikke bekymre dig om offentlig transport, men kan i stedet udforske Hawaii’s største ø i dit eget tempo. Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, tager det dig blot få sekunder at finde de billigste priser på billeje i lufthavnen.

Lej en bil i Kona Lufthavn og nyd de smukkeste udsigter på Big Island i dit eget tempo. Her ved Pololu Beach. Foto: Dan, CC BY 2.0

Lufthavnen

Kona Lufthavn hedder officielt Ellison Onizuka Kona International Airport at Keahole (lufthavnskode: KOA), men er også kendt under det mere mundrette navn Keahole Airport. Dette er den største lufthavn på øen Hawai’i, der internationalt er kendt som The Big Island. Sammenlignet med andre internationale lufthavne i USA, er Kona Lufthavn ikke stor. Du finder dog alle nødvendige faciliteter i lufthavnen, hvilket inkluderer et par spisesteder og butikker.

Omkring 3 millioner passagerer benytter årligt lufthavnen, der betjenes af en stribe flyselskaber med ruter til USA’s fastland, Japan og Canada. Der er aktuelt ingen direkte ruter fra Skandinavien, men med en mellemlanding i for eksempel Los Angeles eller San Francisco er det normalt alligevel ikke svært at finde en passende forbindelse til Kona Lufthavn.

Lufthavnen ligger omkring 11 kilometer nordvest for Kailua-Kona på øens vestkyst tæt ved Queen Kaahumanu Highway. Du kommer derfor nemt videre, hvis du lejer en bil i Kona Lufthavn.

Find den billigste billeje i Kona Lufthavn

Da det er en stor ø anbefaler det lokale turistkontor, at du lejer en bil, når du besøger the Big Island. Ligeledes anbefales det, at du reserverer din lejebil hjemmefra. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen øverst her på siden. Her skal du blot angive, hvornår du har brug for billeje i Kona Lufthavn for at få en hurtig oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen, som inkluderer Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

Har du før rejst til Hawaii, vil du vide, at de mest populære lejebiler hos de mest kendte biludlejere ofte er fuldt booket flere måneder i forvejen, især omkring højsæsonen. Alene derfor bør du bestille din billeje i god tid før ankomst til Kona Lufthavn.

Der kører shuttlebusser hen til biludlejningsselskaberne fra lufthavnens bagageudleveringsområde A og B. Har du allerede booket biludlejning, er det derfor ganske ukompliceret at komme videre fra lufthavnen.

Få mere ud af Hawaii med billeje

Det er ikke kun det lokale turistkontor, som anbefaler, at man bestiller billeje i Kona Lufthavn for at få mest muligt ud af tiden på Hawaii (The Big Island). Læser du om øen på diverse rejseblog eller magasiner, vil du ligeledes se, at det gang på gang anbefales at udforske øen i en lejebil. Det er din bedste mulighed for at besøge de smukkeste strande, naturparker og andre attraktioner. Vær opmærksom på, at nogle af øens mest kendte udflugtsmål som Mauna Kea og observatorierne kun kan nås med en firehjulstrækker.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål med billeje

  • Hilo
  • Punaluu Black Sand Beach: Øens berømte sorte strand, hvor der er gode chancer for at se honu (havskildpadder).
  • Hawaii Volcanoes National Park: Stort område omkring 45 minutters kørsel syd for Hilo, hvor du kan komme tæt på en af verdens mest aktive vulkaner: Kilauea.
  • Golfbaner: Der ligger adskillige golfbaner rundt om på øen, hvor du kan spille i enestående omgivelser.
  • Maunakea: Stjernekikkeri. Tjek med dit biludlejningsselskab om dine lejebetingelser tillader kørsel derop.

Nyttige links

Lufthavnen egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Kona Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her