Billeje i Kahului Lufthavn

Book billeje i Kahului Lufthavn på Maui og få mest muligt ud af din ferie på Hawaii’s næststørste ø. Med din egen lejebil har du ubegrænset frihed til at udforske øens strande og seværdigheder i dit eget tempo. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at bestille biludlejning i Kahului Lufthavn, hvis du vil finde den billigste pris på din lejebil.

Med en lejebil er alle Maui’s fantastiske strande indenfor rækkevidde af Kahului Lufthavn. Foto: Falco Ermert, CC BY 2.0

Lufthavnen

Kahului Lufthavn (lufthavnskode: OGG) er den primære lufthavn på Maui og den næststørste lufthavn på Hawaii. Herfra er der gode forbindelser til andre lufthavne i øgruppen, især Honolulu Lufthavn på Oahu, men også til byer på det amerikanske fastland. Med en mellemlanding i for eksempel Los Angeles Lufthavn eller Chicago–O’Hare Lufthavn er det derfor normalt nemt at finde en forbindelse hertil fra Skandinavien.

Kahului Lufthavn, som ligger på nordkysten af Maui omkring 5 kilometer fra selve Kahului by, betjener årligt omkring 5 millioner passagerer. En stor del af disse er ferierejsende, der kommer for at nyde godt af Maui’s berømte strande og kulturelle attraktioner. Mange vælger derfor at leje en bil med afhentning i lufthavnen, så ferien kan begynde med det samme. Udover et fornuftigt udvalg af spisesteder og butikker inkluderer lufthavnens faciliteter da også adskillige biludlejningsselskaber. Disse finder du for enden af området med bagageudlevering.

Bestil billig billeje i Kahului Lufthavn

Alamo, Avis, Hertz, Enterprise og National er bare nogle af de biludlejningsselskaber, der er repræsenteret i Kahului Lufthavn. Du har derfor normalt gode chancer for at finde en lejebil, der passer til dine behov, hvad enten du rejser alene eller skal have mange passagerer med. Brug søgemaskinen her på Billeje.info, hvis du vil sammenligne de forskellige udlejeres priser uden at skulle tjekke hvert firmas egen hjemmeside.

Du skal blot angive, hvornår du har brug for en lejebil for at få en oversigt over de billigste priser på billeje i Kahului Lufthavn. Får du for mange søgeresultater, kan du eventuelt bruge filterfunktionen til at indsnævre oversigten yderligere. Skal du for eksempel til Maui med hele familien, eller vil du gerne have god plads til bagage, kan du bruge filterfunktionen til kun at se tilbud på store lejebiler i Kahului Lufthavn såsom de praktiske 7-personers mini-vans eller SUV’er. Eller måske vil du udnytte det milde klima til at udleve drømmen om at køre en cabriolet?

Oplev mere af Maui med en lejebil

Solen skinner året rundt på Maui, som er berømt for sine billedskønne strande og regnskove med flotte vandfald. Dette tropeparadis, som Hawaii’s næststørste ø derfor med rette kan betegnes, er desuden kendt for dramatiske bjerge og dybe dale. Det er ikke uden grund, at Maui kaldes “The Valley Isle”, Dalenes Ø. Den enestående variation i natur- og landskabstyper oplever du bedst med billeje, hvor du helt selv bestemmer, hvornår du vil holde ind for at nyde udsigten eller tage en dukkert.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer og udflugtsmål indenfor rækkevidde

Lejer du en bil i Kahului Lufthavn, har du alle Maui’s byer og seværdigheder indenfor din rækkevidde. Selvom Maui er lidt mindre end Tenerife, kan du nemt bruge hele ferien på at udforske de forskellige dele af øen.

  • Vejen til Hana: Lejer du en bil, kan du på Maui kører en tur ad det, der af mange anses for en af de flotteste vejstrækninger i USA: Den 52 miles (ca. 84 km) lange vej til Hana på det østligste Maui.
  • Mount Haleakala: Kør op til toppen af Haleakala for at nyde solopgangen eller solnedgangen fra den 3.055 meter høje vulkan.
  • Lahaina: Populær ferieby på det vestlige Maui. Køreturen dertil fra Kahului Lufthavn er i sig selv en oplevelse.

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Kahului Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her