Billeje i Maine

Bestil billeje i Maine og giv dig selv de bedste betingelser for at udforske ikke blot denne smukke stat i det nordøstlige USA, men hele New England. Du finder hurtigt og nemt den billigste lejebil i Maine med søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du kan sammenligne priser fra mere end 500 biludlejningsselskaber.

Besøg Portland Head fyrhuset med billeje i Maine. Foto: Rapidfire, CC BY-SA 3.0

Landlig charme

Maine er en af USA’s smukkeste stater, naturen er rå og ren, og den klippede kystlinje gør indtryk på de fleste besøgende. Maine er desuden et populært rejsemål på grund af den afslappende, landlige stemning, der stadig er her til trods for, at staten var en af de første de europæiske indvandrere koloniserede i sin tid.

Maine, der er trods sin beliggenhed på USA’s Østkyst altså er ret tyndt befolket, byder på flere uberørte naturområder såsom The Great North Woods i den nordlige del af staten. Da fiskeri og turisme i mange år har spillet den største rolle for økonomien, bor hovedparten af befolkningen i byerne ude langs kysten, især i den sydlige del af staten med det mere milde klima.

På grund af de forholdsvis kølige vandtemperaturer på disse breddegrader er Maine ikke kendt som en badeferiesdestination, men mere end 60 flotte fyrtårne trækker alligevel mange besøgende ud langs kysten. Med biludlejning i Maine er det da også oplagt at benytte chancen for at udforske nogle af disse i dit eget tempo.

Med en lejebil i Maine kan du dog ikke blot nemt køre langs statens smukke kyststrækning for at opleve de rå og fascinerende landskaber, men kan også køre dybt ind i landet mod New Hampshire eller sågar køre mod nord for at besøge Canada. Er du frisk på en lidt længere køretur giver billeje i Maine også mulighed for at opleve den storslåede Niagara Falls, ligesom New York også ligger inden for en overkommelig køreafstand med gode vejforbindelser.

Biludlejning i Maine

Selvom der er busforbindelse mellem statens største byer, er det næsten ikke til at undvære en lejebil i Main. En stor del af fornøjelsen ved at besøge dette hjørne af USA er således netop at udforske alle de små perler i form af naturområder og mindre byer, som ligger lidt uden for alfarvej og den offentlige transports rækkevidde.

Benytter du dig af biludlejning i Maine, kan du både opleve kulturlivet og de historiske seværdigheder i den største by, Portland, og statens hovedstad Augusta samt de flotte naturområder. Vil du gerne have den frihed, som en lejebil giver dig, bør du bestille billeje i Maine online. I de større byer og Portland Lufthavn er der et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, som inkluderer Avis, Hertz og Enterprise, men også mindre, lokale udbydere. Du kan nemt sammenligne deres priser på billeje i søgemaskinen øverst her på siden.

Populære destinationer og udflugtsmål

Lej en bil og giv dig god tid til at udforske seværdighederne i Maine. Når du benytter billeje, er resten af New England regionen også inden for din rækkevidde med et væld af interessante destinationer.

  • Tag en roadtrip på en af Maine’s fire ‘Scenic Byways’
  • Quebec (Canada)
  • New Hampshire (nabostat)
  • Besøg de små, hyggelige landsbyer som Camden, Boothbay Harbor og Damariscotta.

Du kan læse mere om, hvad Maine har at byde på statens officielle side for turisme.

Find den billigste lejebil i Maine Find Billeje her --> Sammenlign priser her