Billeje i Maine

Fyret ved Portland Head. Kilde: jodycl

Find hurtigt og nemt den billigste billeje i Maine via søgemaskinen her på siden (se foroven), der sammenligner priser fra mere end 500 biludlejningsselskaber.

Maine

Maine er en af USA’s smukkeste stater, naturen er rå og ren her, og den klippede kystlinje gør indtryk på de fleste besøgende. Med biludlejning i Maine fra billeje.info får du mulighed for at udforske den attraktive stat i dit eget tempo.

Med en lejebil i Maine har du muligheden for at køre langs statens smukke kyststrækning og opleve den rå og fascinerende natur i området; du kan både køre dybt ind i landet mod New Hampshire eller køre mod nord og besøge Canada.

Er man frisk på en lidt længere køretur giver billeje i Maine også mulighed for at opleve den storslåede Niagara Falls, ligesom New York også ligger inden for en overkommelig køreafstand med gode vejforbindelser.

Biludlejning i Maine

Med biludlejning i Maine bliver det også lettere at komme ud i de små byer langs kysten, hvor man kan prøve noget af den fisk Maine er kendt for. Alt godt for havet er tilgængeligt i en virkelig høj kvalitet i denne stat, der ligger ud til Atlanterhavskysten i den nordøstlige del af USA.

Den største by i Maine er Portland, statens hovedstad er Augusta – begge byer er nemme at nå, hvis man har sørget for biludlejning i Maine. Staten har også en rig historie, og de mange mindesmærker er besøg værd.

Du kan læse mere om, hvad Maine har at byde på på statens officielle side for turisme.