Billeje i Portland Lufthavn

Bestiller du billeje i Portland Lufthavn, tager det dig ikke mange minutter at køre de sidste 3 km ind til centrum. En lejebil kommer dog først for alvor til sin ret, hvis du vil bruge Portland Lufthavn som udgangspunkt for en kør-selv-ferie i dette smukke hjørne af USA. Med biludlejning er alle New Englands stater med deres mange seværdigheder og attraktioner inden for din rækkevidde.

Portland Head Light
Lej en bil og kør en tur ud til det smukke fyr, Portland Head Light. Foto: Ken Lund, CC BY-SA 2.0

Største lufthavn i Maine

Målt på passagerer er Portland Lufthavn, som i 2018 for første gang havde mere end 2 millioner, den største lufthavn i staten. Væksten skyldes en kombination af en stigende turisme i Portland, og at flere lavprisflyselskaber som Southwest Airlines og JetBlue har oprettet nye ruter hertil.

Trods den stærke vækst de senere år er der sammenlignet med USA’s store internationale lufthavne stadig tale om en forholdsvis lille lufthavn. Således tilbydes der i skrivende stund ingen direkte flyforbindelser til Europa, men dog en bred vifte af ruter til andre byer i USA. Ruterne går primært til andre byer i det østlige USA med Baltimore, Maryland og New York City, New York blandt de mest populære destinationer. Du kan dog også flyve vestpå til Chicago–O’Hare, Illinois.

Lufthavnsterminalen i Portland Lufthavn, der officielt hedder Portland International Jetport (lufthavnskode PWM), byder på en begrænset udvalg af spisesteder og butikker, men nok til at dække de fleste behov, mens du venter på dit fly. Ligeledes finder du de andre faciliteter, som hører til i en moderne lufthavn som gratis WiFi og ikke mindst talrige udbydere af billeje.

Biludlejning i Portland Lufthavn

Ønsker du at besøge selv Portland by, bør du sørge for at leje en billig bil i lufthavnen. Der er ganske vist en busforbindelse (rute 5) til ‘downtown’, men i selve Portland og resten af staten er den offentlige transport generelt ikke noget at råbe hurra for. I hvert fald ikke hvis du ønsker at kunne rejse frit omkring. Heldigvis er det nemt at leje en bil i Portland Lufthavn. Bare nogle få skridt fra lufthavnsterminalen finder du således biludlejningsselskaber som Alamo, Avis, Hertz og National samlet på et overdækket parkeringsområde.

Sammenlign priser fra de forskellige udbydere i søgemaskinen her på Billeje.info, hvis du vil have den bedste chance for at finde den billigste lejebil i Portland Lufthavn, som passer til dine behov. Når du søger blandt alle biludlejningsfirmaerne på én gang, har du større chance for at finde et godt tilbud på en bil i den ønskede klasse.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nemt det sidste stykke ind til Portland i lejebil

Portland, Maine er en smuk kystby med en befolkning på cirka 67.000 indbyggere. Tælles de omkringliggende forstæder med, er befolkningstallet dog en halv million. Mere end en tredjedel af befolkningen i staten Maine bor således i eller omkring Portland. Byen er da også det økonomiske centrum i staten, hvor en stor del af økonomien kommer fra turisme.

Portland by er et nærmere bekendtskab værd med sine mange kulturelle tilbud og smukke beliggenhed ved Casco Bay. Har du lejet en bil i Portland Lufthavn er byen dog langt fra det eneste, som du bør opleve i denne charmerende hjørn af USA. Især de smukke kystlandskaber er populære, men sæt også tid af til at besøge nogle af de mange charmerende byer i området.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Sebago Lake
  • Bar Harbor
  • Camden
  • Lewiston og Auburn

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside.
Du kan læse meget mere om Portland på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Portland Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her