Billeje i Oregon

Find den billigste billeje i Oregon i det nordvestlige USA, der har en rig og varieret natur med forrevne klippekyster, tætte skove, bjerge og ørkenområder, samt livlige byer. I søgemaskinen foroven kan du finde de bedste priser på biludlejning i Oregon, idet den sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselsekaber.

Crater Lake National Park. Lej bil på Billeje.info

Med billeje i Oregon kan du for eksempel besøge Crater Lake National Park med USAs dybeste sø (594 m). Foto: https://www.flickr.com/people/anneh632/”>Anne Hornyak

Oplev seværdighederne i Oregon med billeje

I Oregon finder du udover de mange storslåede landskaber også en række helt unikke natur-attraktioner, som blandt andet inkluderer Nordamerikas dybeste kløft, Hells Canyon, USAs dybeste sø, Crater Lake og et af verdens mest besteget bjerge, Mount Hood. Besøger du Crater Lake National Park med billeje i Oregon, kan du således ikke blot nyde udsigten over den dybe sø, men også opleve resterne af de udslukte vulkaner, som præger området. Længere mod nord kan du ligeledes besøge en anden gammel vulkan, det føromtalte populære bjerg, Mount Hood, som også er Oregon’s højeste punkt.

Oregon er desuden hjem for en kuriositet inden for naturvidenskaben, nemlig det der anses for at være verdens største levende organisme. Men det er dog ikke én, man nemt får øje på. Det drejer sig om svampen ‘Armillaria solidipes’, som vokser i Malheur National Forest i det østlige Oregon. Det vurderes, at svampens underjordiske netværk har bredt sig igennem mere end 2.400 år og nu dækker over 8,4 km2.

Roadtrip langs Oregon’s kyst

Ikke blot vil du i Oregon betages af det smukke, dramatiske og unikke landskab, overalt mødes du desuden af en venlig befolkning, som blandt andet med utallige festivaler årets igennem skaber et levende kulturliv. På en rejse rundt i Oregon med billeje vil der desuden være rig lejlighed til at smage på frugt og grønt fra statens mange gårde, og ikke mindst kan man i Oregon regne med rig lejlighed til smage på alt godt fra havet. Den lange kyststrækning ud til Stillehavet giver således statens restauranter friske forsyninger af skaldyr, laks, tun og hellefisk en masse.

Benytter du billeje i Oregon, er en ‘roadtrip’ langs Stillehavskysten da også yderst anbefalelsesværdigt. Undervejs fra Astoria i nord til Brookings i syd vil du således udover de flotte landskaber køre igennem utallige små hyggelige byer. Med egen lejebil i Oregon, har du friheden til at stoppe hvor det lige passer dig, og kan følge dit eget tempo.

Læs eventuelt mere om Oregons seværdigheder på statens officielle turisthjemmeside her

Bestil billigste billeje i Oregon

Oregon opleves bedst i bil. Afstandene er, som overalt i USA, store, og ofte er billeje din eneste mulighed for at besøge de tyndt befolkede områder, hvor store naturoplevelser venter. I søgemaskinen her på billeje.info kan du sikre dig den bedste pris på billeje i Oregon, da vores søgemaskine tjekker prisen hos alle udlejere i Oregon. Bestil din lejebil hjemmefra eventuelt med afhentning i lufthavnen, så er du sikker på at have den stående klar ved ankomst. Du kan naturligvis også vælge at afhente din lejebil i for eksempel Salem, Oregon’s hovedstad, eller storbyen Portland.

Find den billigste lejebil i Oregon Find Billeje her --> Sammenlign priser her