Lafayette lufthavn

Billeje i Lafayette lufthavn er billig og på Bileje.info kan du sammenligne priser og ledige lejebiler i Lafayette lufthavn fra alle biludlejningsselskaber. Priserne på din lejebil i USA er inkl. alle lovpligtige forsikringer og naturligvis med fri kilometer, så du kan køre så langt, du ønsker.

Lufthavnen

Lafayette Regional Airport er det officielle navn og lufthavnen har koden LFT. I bil tager det kun 5 minutter at nå til byen og lufthavnen ligger sydøst for Lafayette. Der er ingen offentlige busser mellem lufthavnen og byen. Biludlejningsselskaber der er til stede i lufthavnen er blandt andet Avis rent a car, Sixt billeje, Budget, Holidaycars, AutoEscape, Holiday Autos Europcar, Alamo car hire, Enterprise og Hertz biludlejning.

Lufthavnen er ikke blandt de største i USA, sidste år rejste ca. en halv million passagerer igennem Lafayette Airport. Lufthavnen blev åbnet i 1940 og blev aktivt brugt til militære formål under 2. verdenskrig.

Lafayette lufthavn tilbyder en bar og restaurant, men ikkebutikker. Andre faciliteter omfatter trådløs internetadgang og et forretningscenter. Der er hoteller i lufthavnen og naturligvis i området omkring byen. I hotel-søgemaskinen kan du sammenligne priser på billig hoteller, nøjagtig som når du sammenligner priser på billig billeje i søgemaskinen her på Billeje.info

Læs mere om Lafayette og andre byer i USA i vores guide om billig billeje. Du finder en beskrivelse og gode tips til billig billeje for alle de vigtigste byer og lufthavne i USA.

 

Find den billigste lejebil i Lafayette lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her